Tale zgornja izjava je bila začetek konca športne vladavine SINIŠE BRKIĆA: POTEM JE IZPADLA ČLANSKA EKIPA IZ PRVE LIGE, NI SE VEČ PREBILA NAZAJ (USODNA GORICA, SEŽANA), DA BI POTEM IZPADLI IZ PRVE LIGE MLADINCI IN KADETI in klub je nazadoval kot že desetletja ne! On je gospodaril dalje, prodajal in kupoval igralce in imel zaščito v predsednikih Fekonji, Radikoviću in predvsem v upravi kluba kjer so seveda "strokovnjaki" Matijaševič, Dornik, Vrtač, Mežek ipd. verjeli direktorju, ki je odslovil desetine trenerjev in igralcev iz Triglava - DO DANES JE OSTAL LE ON!

1.

Siniša Brkić&Beno Fekonja sta proizvod tistih, ki so ju podpirali. Zato sta lomastila po klubu, da so odšli odlični trenerji mladih in na koncu je taka politika prinesla katastrofalno stanje v 2022.

2.

Siniša Brkić&Beno Fekonja sta odgovorna za 300 000 evrov vredno nakazilo v Banja Luko, ki ga preiskuje policija. Vzporedno s tem je nastala pogodba s Sandijem Dornikom iz Ljubljane, ki mu vsak posojen evro klubu jamči bogato poplačilo.

3.

Klub je dolžan pol milijona - upniki pa so tudi člani uprave, ki se oklepajo funkcij, da bi dobili svoj denar nazaj. A to je misija nemogoče, ker je športni direktor s svojo kadrovsko politiko odgovoren, da so Triglav zapustili domala vsi najboljši mladi igralci, ki bi na nogometnem trgu lahko kaj prinesli klubu...

4.

Po nekaterih neuradnih virih, je denarja že zmanjkalo. Igralec, ki je igral za Triglav in bil najavljen kot velika okrepitev dobiva odgovore, da dolga ne morejo poravnati, ker denarja ni. In glej no glej: ODSTOPNO IZJAVO ZDAJ PRINESE SINIŠA BRKIĆ...DOLGOVI IN KATASTROFALNO STANJE V NOGOMETNI ŠOLI I ČLANSKI EKIPI PA OSTANEJO....

Aleksander Vrtač, Igor Maroša, Tomaž Mežek, Miroslav Matjaševič, Sandi Dornik, Franjo Radiković so poleg Fekonje&Brkića odgovorni za stanje. KO SO LANI NEKDANJI NOGOMETAŠI (TUDI MEDNARODNO UVELJAVLJENI) ŽELELI VSTOPITI V KLUB, SO JIH ONEMOGOČILI - DOBESEDNO! ZATO JE DANES TRIGLAV ZADNJI V DRUGI LIGI IN MLADINCI IN KADETI TER DEČKI SO OSTALI BREZ 30 FANTOV....ZATO JE KLUB NA KOLENIH IN ZATO VELJA TISTI PREGOVOR O PODGANAH, KI ZAPUŠČAJO LADJO!