Odziv na elektronsko pošto pove vse (na naša vprašanja sicer v NK Triglav še niso odgovorili....). BENO FEKONJA JE SKRIVNOSTNO IN NA SKRIVAJ IZGINIL IZ NK TRIGLAV. ALI JE DEJANSKO ZAPRL VRATA ZA SEBOJ ALI SO MU JIH ZAPRLI, BOMO ŠE POIZVEDOVALI. PO VEČ KOT DESETLETJU NESPORNE VLADAVINE IZ OZADJA IN OSPREDJA, JE KONEC NEKEGA OBDOBJA, KI JE TRIGLAV PO TOLIKIH LETIH POTISNILO ZA NEKAJ KORAKOV NAZAJ....

1.

Beno Fekonja je kot predsednik 2012 nasledil klub brez dolgov. Brez centa dolga. Klub je bil ob njegovem prihodu likviden, a seveda nikdar ni manjkalo težav - kot v vsakem klubu. DANES IMA KLUB NEZNANO ŠTEVLIKO PRIZNANIH DOLGOV, KI SO SE V ČASU ZADNJE REVIZIJE GIBALI OKOLI POL MILIJONA EVROV.

2.

Beno Fekonja je kot predsednik nasledil klub na 7. mestu SNL. V njem je igralo veliko domačih igralcev, klub je bil znan po tem, da je vse v klubu plačeval skladno z možnostmi. DANES JE KLUB NA REPU DRUGE LIGE, BREZ TOČK V NOVEM PRVENSTVU. PO VZPONIH IN PADCIH (UVRSTITVE IN IZPADI IZ PRVE LIGE) JE MOŠTVO SESTAVLJENO IZ VEČINE IGRALCEV, KI SO PRIŠLI OD DRUGOD.

3.

Beno Fekonja je kot predsednik nasledil klub z eno najboljših mladinskih šol, Triglav je igralcem omogočal napredovanje do AC Milan v tujini ali NK Maribor doma. DANES SO KADETI IN MLADINCI PO LETOŠNJEM IZPADU DRUGOLIGAŠ, KLUB JE POLETI ZAPUSTILO PREKO 20 MLADIH. TRENERJI, KI SO NEKOČ BILI TVORCI NOGOMETNE ŠOLE, SO ZDAVNAJ ODŠLI. OSTALI SO TISTI, KI SO SLEPO POKORNI ŠPORTNEMU DIREKTORJU.

4.

Beno Fekonja si je kot predsednik kluba izplačeval plačo - edini v zgodovini kluba! Ko je to postalo moteče, je začel iskati "marionetne predsednike" in se skril za njimi v podobi direktorja kluba. V KLUB JE PRIŠEL NA POVABILO PREDSEDNIKA MIRANA ŠUBICA, KI JE V NJEM VIDEL TRŽNIKA KLUBA. KO JE POSTAL PREDSEDNIK, JE VSE, KAR JE "DIŠALO PO ŠUBICU" UNIČIL. MED DRUGIM GESLO "TRIGLAV=TRMAST".

5.

Beno Fekonja je v klub prišel kot nogometni analfabet, ker je Triglav imel jasno strukturo vodenja in je potreboval nove ljudi na področju trženja ipd. dejavnosti. Ko je sedel na predsedniški stol, je nogometno usodo kluba prepustil Siniši Brkiću, ki je bil v tem času vse - od trenerja do športnega direktorja. TO JE BILA USODNA ODLOČITEV, KER STA SKUPAJ POPOLNOMA SPREMENILA IDENTITETO KLUBA, REZULTAT PA JE NAJSLABŠE STANJE V KATEREM KLUB ZAPUŠČAJO VSI - TUDI NAVIJAČI.

6.

Beno Fekonja je moral zaradi prevare z udeležbo na volitvah za mestni svet Kranj na listi SD zapustiti stranko in politiko oziroma se ni več izpostavljal. BENO FEKONJA PA JE NAŠEL POLITIČNO-NOGOMETNEGA ZAVEZNIKA V PODŽUPANU JANEZU ČERNETU/SD/, KI GA JE TAKO ALI DRUGAČE PODPIRAL, ŠČITIL IPD. NAVEZA POLITIKE IN ŠPORTA JE LAHKO DOBRA - V KRANJU PA STANJE KLUBA KAŽE, KAKŠNA JE...

TRAGIKA JE, DA NI NIKDAR ODŠEL, KO SO GA K TEMU POZIVALI NAVIJAČI IN JAVNOST. KO PA JE ODŠEL, JE ODŠEL SKOZI ZADNJA VRATA IN NA SKRIVAJ. OSTAL JE SINIŠA BRKIĆ IN OSTALA SO VPRAŠANJA, ALI FINANČNI PRIMEŽ VSE BOLJ RAZGALJA PODOBO KLUBA KOT JO JE GRADIL FEKONJA ? ŠPORTNI POLOM PAČ NE PUŠČA DVOMOV O TEM, KAKO USPEŠEN JE BIL NJEGOV SLOG VLADANJA....