Kot trdi sam, je iz kluba odšel koncem junija. BENO FEKONJA je še vedno član uprave kluba kjer sedijo ALEKSANDER VRTAČ, TOMAŽ MEŽEK, SANDI DORNIK (kreditodajalci oziroma upniki po neuradnih podartkih) in FRANJO RADIKOVIČ kot predsednik, ki NA VPRAŠANJA TRMA.SI ODGOVORA NI POSREDOVAL OD KONCA MAJA. Zakaj ne, prepuščamo njemu in tistim, ki so sledili prej predsedniku in potem direktorju kluba Benu Fekonji (od leta 2012 naprej...). TRMA. SI OBJAVLJA FINANČNE REZULTATE IZ POSLOVNEGA POROČILA KLUBA. SLEDNJI SO NESPORNO POSLEDICA DELA FEKONJE IN UO KLUBA, ODKRIVAJO PA NARAVNOST GROZLJIVO STANJE. A TISTI, KI SO KLUB PRIPELJALI V TO, NAJ BI GA TUDI REŠILI - ZDAJ BREZ GLAVNEGA IGRALCA IN PRVEGA ODGOVORNEGA?! Športni polom mladinske šole (odšlo je samo letos poleti 22 otrok, mladih...) je druga plat. A EDINI POSLOVNI IZID, KI BI KOGA LAHKO VESELIL, JE PRODAJA OPREME IPD., KI JE NARASLA V ENEM LETU ZA VEČ KOT 50 000...SO TO PLAČALI OTROCI, STARŠI, KI KUPUJEJO OPREMO OD KLUBA?

VSI POVZETKI POSLOVNEGA POROČILA SO IZ URADNEGA DOKUMENTA, KI GA JE KLUB DOSTAVIL TAKO NZS ZA LICENCIRANJE KOT AJPES KOT ZAKONSKO OBVEZNOST:

ČEPRAV DRUGOLIGAŠ KLUB NI LANI ZMANJŠAL STROŠKOV ZA IGRALCE IN TRENERJE KAR DOKAZUJE, DA SO PRIHODKI NEKATERIH BILI NA VISOKI RAVNI GLEDE NA STANJE V ŠPORTU, NOGOMETU - POSEBEJ V KRANJU.

KLUB JE PRIKAZAL ZA SKORAJ 600 000 DOLGOV IN NEPLAČANIH OBVEZNOSTI, IMA PA TUDI NEKAJ TERJATEV....SKUPAJ PA SE ZADOLŽENOST KLUBA NI BISTVENO ZMANJŠALA.

DOLG BANKAM IN KREDITODAJALCEM ZNAŠA 300 000 EVROV....

ENA NAJBOLJŠIH PONAZORITEV DELA ŠPORTNEGA DIREKTORJA IN SEVEDA DELOVANJA PRODUKCIJE LASTNIH IGRALCEV PA JE TALE PODATEK. KLUB JE ZA 250 000 EVROV ZMANJŠAL PRIHODKE OD PRODAJE IGRALCEV, ZA PRIBLIŽNO TOLIKO PA POVEČAL PRILIVE SPONZORJEV KAR JE POHVALNO...TODA SPONZORJI, KI VLAGAJO V KLUB, SO ZA KRANJSKO OKOLJE DOKAJ NEZNANI...PRIHAJAJO IZ LJUBLJANE....KAKŠEN JE MOTIV ZA SPONZORIRANJE NOGOMETA V KRANJU?

FRANJO RADIKOVIĆ + BENO FEKONJA STA ODGOVORNA ZA TOLE!