Z Brda smo zvedeli: tam se je mudil kranjski podžupan NE KOMENTIRAM1, ki je tam opravil pogovor z eno samo temo: kako rešiti NK Triglav? Rešiti pomeni:

*kako sploh izvesti skupščino kluba, ker na septemberski ni želel nihče ob obstoječih in novih kandidatov niti kandidirati...

*kako sanirati dolgove (bivši trener Hadžić terja okoli 50 000 evrov, nam je potrdil), ki dosegajo pol milijona evrov? Upniki so tudi "grobarji" kluba: Sandi Dornik + Aleksander Vrtač + Miran Mežek....

*zakaj se tisti, ki so klub športno in finančno uničili ne umaknejo častno, dokler je čas? Zakaj je zdaj Sandi Dornik "rešitelj", če je pogodba z njegovim podjejem bila začetek konca kluba? Zakaj je zraven prodajalec avtov Vrtač, ki je ves čas sodelovanja pri vodenju kluba bil pomemben pri finančnih transakcijah ipd?

Triglav naj bi zdaj reševal kranjski podžupan, ki je morda navijač - a tudi on ima na vesti velik greh: sredi Kranja je proračun plačeval "biznis" z dresi tako, da so bili z javnim denarjem plačani stroški predstavitve "projekta Triglav", ki je klavrno propadel - trgovino so pa zaprli brez pojasnila o stran vrženem denarju!?

Podžupana, ki ga danes kličejo na pomoč in se v maniri partijskih časov sestaja z NZS o reševanju zavoženega kluba, isti klub ni hotel v upravni odbor, ki je deloval še po diktatu Bena Fekonje. Novi predsednik Radiković se že kako leto ni pojavil v javnosti, dejansko pa so vsi vodilni dobili razrešnico kar pomeni: ZBOGOM IN ADIJO!? NE, VSI SO OSTALI, VSI ŠE NAPREJ JAVNOSTI NE POJASNIJO NIČESAR - A BOLJ ZGOVORNE SO ŠTEVILKE.