Veselica?

Upajmo, da bo. Žoga je okrogla. V letu 1999 je Slovenija bila na poti na EP 2000. In kar je še sledilo, je tudi za nas poučno. Reprezentanca Slovenije brez Kranjčanov? Nemogoče: Pavlin, Jokić, Radosavljević, Iličić in tako dalje (ne pozabimo Florjančiča nekoč pa Pokorna pa...res jih ni manjkalo!). Danes v nobeni slovenski izbrani vrsti (moški nogomet) ni niti enega igralca Triglava! Ker je Triglav praktično in dejansko "živeči mrtvec" v športnem mislu. Pa za to niso nič krivi igralci, ki so se (tisti bolj sposobni) raztepli po domovini, ki danes z enim uspehom lahko pokrije marsikaj. Pa več kot 10 000 000 bo tudi prav prišlo, kajne?

Pogreb!

Vse obljube, dane na skupščini, so od 19.9. dalje - poteptane. Ni sklica nove skupščine. Vodstvo tistih, ki so klub pripeljali v bankrot, je NEZAKONITO IN NELEGITIMNO. Samo vprašanje časa je končen razplet s pol milijonsko izgubo kot utežjo okoli vratu. ALENSANDER VRTAČ, KAKŠEN JE VAŠ INTERES IN KAJ SKRIVA VAŠE VZTRAJANJE V KLUBU, KI STA GA PRIPELJALI NA DNO DNA? SANDI DORNIK, ZAKAJ NE ZMORETE VSAJ PRIBLIŽNO ČASTNEGA ODHODA? MIRAN MEŽEK, KAKŠNI VAŠI POSLI SO V OZADJU DELOVANJA V KLUBU? FRANJO RADIKOVIĆ, ZAKAJ STE ŠE NAPREJ SLAMNATI PREDSEDNIK, ČE PA CELOTNO VODSTVO SPLOH NOČE VEČ KANDIDIRATI IN DRUGI KANDIDATOV NI? Pa se spomnimo še tistih dveh, ki sta kopala jamo kamor je že skoraj položen več kot 100 let star klub!

Pripis:

V čem je čar nogometa? V množicah. V Kranju so navijači organizirano odšli. Ostali so tisti, ki nimajo kam in tisti, ki imajo interes. Zdaj na pomoč kličejo tiste, ki so jih prej odgnali. A številke so jasne: velik del dolga odpade na vodilne v klubu, ki lahko klub potopijo kadarkoli. Rešiti ga ne morej, ker so ga sami uničili - športno in poslovno.

Pred štirimi leti sem napovedal, kaj bo. Prijavil sem se, kandidiral /resda navidezno/, da sem vsem tem in še drugim na skupščini povedal, kar jim gre. Kaj se je zgodilo? URESNIČILO SE JE VSE IN ŠE VEČ - DANES JE TRIGLAV "NA APARATIH". BOM VESEL, ČE ZVEČER VESELICA V LJUBLJANI PRINESE USPEH? BOM, A NE DO KONCA IN ČISTO ZARES. SEM NAMREČ NAVIJAČ SLOVENIJE IN TRIGLAVA.