Najbolj gnusno dejanje NZS proti Triglavu (in prepričan sem: proti Miranu Šubicu) se je zgodilo tistega ponedeljka po tekmi v Stožicah kjer je Triglav premagal nemotivirano Olimpijo s 3:1 in si zagotovil 7. mesto na lestvici: malo smo rajali, se veselili in bili prepričani o svojem velikem uspehu...

DELALI SMO RAČUN BREZ KRČMARJA = NZS Z ALEKSANDROM ČEFERINOM NA ČELU! DAN KASNEJE JE PRIŠEL V KLUB FAKS S SKLEPOM NZS, DA NIMAMO LICENCE ZA NASTOPANJE V SEZONI 2011/12 V PRVI LIGI...Direktor kluba je poklical Aleksandra Čeferina, ki je rekel - dobesedno - tole: LICENČNI ODDELEK PRAVI, DA DOKUMENTACIJA NI V REDU IN JAZ SE V TO NE MOREM IN NOČEM VMEŠAVATI!

NI RES IN NI BILO RES: V SKLEPU ORGANA ZA PRITOŽBE JE JASNO NAPISANO, DA SPLOH NISO GLEDALI NAŠE ODDANE DOKUMENTACIJE!!!! DA SO SAMO POTRDILI ODLOČITEV IZ JANUARJA, DA SE NAM LICENCA NE PODELI!!!! KAR PREPROSTO POMENI, DA SO NAS LEPO POTEGNILI ZA NOS, DA SE JE ZLAGAL ČEFERIN IN DA JE PRAV MOGOČE, DA SO TUDI NJEGA LEPO POTEGNILI ZA NOS GOSPODJE KOT SO MITROVIĆ (ZADOLŽEN ZA FINANCE), ZALAR (TEKMOVANJE) IN GENERALNI SEKRETAR ZAVRL...

Kaj je sklep NZS pomenil? Da so zaposleni v Triglavu dejansko ob službo (igralci, trenerji), ker v drugi ligi ni možnosti za profesionalizem! Da je Kranj ob prvoligaša, ki je bil v tekmovanju 7. in nikdar do končnega sklepa NZS ni bil soočen s takim potekom - nasprotno: do konca so nam lagali, nas zavajali, da naj samo pridno naredimo domačo nalogo in smo tudi jo! KLUB BREZ CENTA DOLGOV SO ŽRTVOVALI, ENO NAJBOLJŠIH MLADINSKIH ŠOL SO ŽRTVOVALI IN MORDA VSE ZATO, DA NAUČIJO KOZJIH MOLITVIC TISTEGA, KI OB RAZLIČNIH ZADEVAH V NZS NI BIL NIKDAR TIHO - DIREKTORJA MIRANA ŠUBICA!

Triglav pa se ni predal: na spletu smo odprli forum, pravo "vojno" za klub! Dobivali smo podporo od povsod, celo nekdanji partizani Kranja so nam jo poslali...Zadeva je dobila dodatno težo z naravnos smešno, absurdno izjavo predsednika združenja prvoligašev Branka Florjaniča o ligi 8 klubov v 1.SNL = revež ni vedel, da UEFA priznava samo lige z 10 in več klubi in bi po njegovi logiki Slovenija ne imela predstavnikov v evropskih tekmovanjih...NOROST!

Direktor Šubic in športni direktor Misja sta stopila pred igralce, ves strokovni štab članske ekipe. Zgodilo se je nekaj neverjetnega: NAMESTO MEDSEBOJNIH OBTOŽB SO VSI STOPILI SKUPAJ, BREZ IZJEME. TO JE BILO IZJEMNO DEJANJE IN DOKAZ, KAKŠNO MOŠTVO SMO V KRANJU IMELI IN USTVARILI. POMEMBNI DOMAČI FANTJE KOT BURGAR IN DOLŽAN SO IZRAZILI PRIPRAVLJENOST, DA OSTANEJO V KLUBU...BITKA PA JE POSTAJA VSE BOLJ VROČA IN RAZPLET SE JE ZGODIL V GROSUPLJEM, NA SEDEŽU ODVETNIŠKE DRUŽBE ČEFERIN....IN IZID JE BIL PRIČAKOVAN!