Triglav je v boju za prvo ligo izločil bogataški Interblock - zanj je igral Jojo Iličić! Potem smo morali opraviti preskok iz amaterskega v profesionalni klub in bilo je težko. Licenca NZS za tekmovanje v prvi ligi v naslednji sezoni 2011/12 pa je bila dodaten zalogaj za klub brez centa dolga, s plačanimi vsemi obveznostmi in eno najboljših nogometnih šol v državi!

1.

OKOLI NOVEGA LETA SMO PREJELI OD NZS ČUDEN SKLEP, KI SE JE IZKAZAL ZA NEZAKONIT. PRITOŽILI SMO SE IN USPELI. V ČEM? V TEM, DA SO PRIZNALI NAPAKO IN NAS "KAZNOVALI" ŠE HUJE. KER SMO DOBILI ZAGOTOVILA, DA BOMO SKOZI VSE LETO TRAJAJOČI POSTOPEK LICENCO PRIDOBILI ČEPRAV S TEŽAVAMI, SMO TEKMOVALI NAPREJ.

2.

APRILA NAS JE NA RAZGOVOR POKLICAL NOVI PREDSEDNIK NZS ČEFERIN IN NAM S SODELAVCI POKAZAL ZAKONITO POT DO LICENCE. SLEDILI SMO JI. KASNEJE SE JE IZKAZALO, DA JE BILA TO MANIPULACIJA, KER ČEFERIN TEGA SESTANKA NI PRIZNAL OZIROMA SO SKLEPI ORGANOV NZS POKAZALI, KAJ SO POČELI Z NAMI.

3.

JUNIJA SMO PO ZMAGI NAD OLIMPIJO RAJALI V STOŽICAH: OSVOJILI SMO 7. MESTO V PRVI LIGI V NAŠI PRVI SEZONI! NASLEDNJI DAN ZJUTRAJ NAM JE NZS POSLALA FAKS SPOROČILO, DA NE BOMO IGRALI V PRVI LIGI 2011/12, KER NIMAMO LICENCE.

Tega,kar je sledilo,ne znam opisati z besedami: zamislite si te športne perverzneže s Čeferinom na čelu. Na TV so gledali naše veselje, obenem pa vedeli, da so nam na nezakonit, manipulativen način ODVZELI PRVO LIGO, KI SMO SI JO PRIBORILI ŠPORTNO. ŠE VEDNO SMO BILI KLUB, KI JE PLAČAL SPROTI VSE OBVEZNOSTI!

Rekord po obisku kranjskih športnih prireditev: kvalifikacijska tekma z Interblockom....leto dni kasneje so nas skušali vreči iz prve lige!

KAJ SE JE TOREJ ZGODILO? OD 21.12. 2010 IN SPLOH PO POPRAVLJENEM SKLEPU PRAVNIKOV NZS IZ JANUARJA 2011 SMO BILI - V DRUGI LIGI!? KAKO SO NAS POTEM VABILI NA RAZGOVOR, KAKO SO V JAVNOSTI OBJAVLJALI, DA NAM JE NA VOLJO PRITOŽBENI POSTOPEK, ZAKAJ SO OD NAS TERJALI DOKONČANJE POSTOPKA LICENCIRANJA - TO VEDO SAMO GOSPODJE Mitrović, Zalar, Zavrl in Čeferin!!! Kaj so storili s Triglavom? Zdrav in uspešen klub so z lažnivo manipulacijo želeli vreči v drugo ligo! IN ZAKAJ: ZARADI MIRANA ŠUBICA, KI JIM NI BIL VŠEČ? PREBERITE JUTRI!