Se lahko zgodi, da bodo vodilni v NK Triglav segli globoko v svoje žepe, da poplačajo upnike kluba kjer je dolgov za potrjenih 400 000 evrov (poročilo za 2021) in še več po zadnjih dramatičnih ocenah tistih, ki so v klubu še ostali. SANDI DORNIK kot podpredsednik zdaj išče "slamčice rešitve" in se sestaja tudi s tistimi, ki jih lani v klubu niso hoteli zraven (Bojan Jokić, ki je končal igralsko kariero...). ŠPORTNI ČASNIK DANES PONOVNO PIŠE O ČRNEM SCENARIJU, KI JE PO ŠPORTNI PLATI ŽE DRAMATIČEN - TRIGLAV JE TRDNO ZADNJI V 2.SNL IN V NEDELJO ODHAJA NA GOSTOVANJE V VELENJE. PO TEJ TEKMI BO VEČ JASNEGA TUDI GLEDE ŠPORTNE PLATI KJER PA SE ZDI (OCENA POZNAVALCA MLADINSKEGA NOGOMETA), DA JE TRIGLAV ŽE PO UVODNEM DELU ZAPRAVIL VSE MOŽNOSTI ZA PRVO MESTO V DRUGI KADETSKI LIGI (TA PRINAŠA PRVOLIGAŠKI STATUS KADETOV IN DEČKOV NASLEDNJE LETI) IN DRUGI MLADINSKI LIGI KJER PRVO MESTO JAMČI PRVO LIGO MLADINCEV V SEZONI 2022/23. EPILOG JE LAHKO TAK, DA BODO ZARADI POLOMIJE LETOS POMLADI NASLEDNJE LETO TUDI DEČKI PRISTALI V DRUGI LIGI...

Po neuradnih podatkih /odgovorov Trma. si iz kluba ne dajejo že dolgo časa/ je predsednik Radiković "izgorel", a to ne spremeni dejstev ob bankrotu: upniki bodo poplačilo morda iskali pri tistih, ki zdaj na vrat na nos bežijo iz kluba, ki dejansko nima več opravilne uprave (odšli Fekonja, Maroša, Matijaševič ter tudi Bunič, Jaš...?) in zato so vsi - lahko tudi usodni - sklepi vprašljivi. ČE VERJAMEMO PISANJU DRUGIH MEDIJEV, SO IGRALCI PREJELI ZADNJE EVRE KOT POLOVICO NADOMESTIL ZA MAJ....! Je torej Beno Fekonja kot "alfa in omega" NK Triglav zadnjih 10 let prefinjeno zbrisal od odgovornosti, ko je videl, da se finančno klub potaplja, ostaja vprašanje.

Kranju preti po dolgih letih zlom najstarejšega športnega kluba, starega preko 100 let. Manevri z zavajanjem ali potvarjanjem so navadno "zadnje orožje" tistih, ki nočejo oditi, da bi NK Triglav pač začel na novo, z novimi ljudmi....KDOR VERJAME, DA SE BO NAŠEL NEKDO, KI BO DAL ZA SANIRANJE DOLGOV OBSTOJEČE UPRAVE POL MILIJONA, MU NE OPOREKAMO: UPANJE UMRE ZADNJE! TODA ENO VPRAŠANJE OSTAJA: BI VI ZAUPALI ŠE ENKRAT SVOJ AVTO TISTEMU, KI VAM JE PREJŠNJEGA RAZBIL???