Škandal: Upravna enota Kranj je dne 17.7.2020 prejela zapisnik NK Triglav o skupščini. V njem je nekaj potvorb dejanskega stanja, ki kar silijo k - razveljavitvi skupščine, ki je bila 9.7.2020. Na njej je bil izvoljen (?) predsednik Jure Gortnar, ki pa do 27.7. ni bil vpisan v register oziroma sta zastopnika še vedno prejšnji predsednik in podpredsednik (Fekonja, Matijaševič). Pa poglejmo, kako je "nekdo" prikazal skupščino kluba "v takšni lugči" (prosto po delegatu Tkalcu):

ZAPISNIK PRAVI, DA NA SKUPŠČINI NI BILO ALEKSANDRA VRTAČA (PODJETNIKA, TRGOVCA Z AVTOMOBILI, PREJŠNJEGA IN ZDAJŠNJEGA ČLANA UO KLUBA, ČE VERJAMEMO SPLETNI STRANI). TODA TRMA EKSKLUZIVNO OBJAVLJA, KAKO ISTI VRTAČ GLASUJE NA SKUPŠČINI (GLEJ PUŠČICO). ČE JE GLASOVAL, ZAKAJ NI ZABELEŽEN? ČE NI GLASOVAL, KAKO SO SKLEPI SPREJETI 100% Z VSEMI GLASOVI DELEGATOV?

ZAPISNIK SKUPŠČINE JE URADEN DOKUMENT POD KATEREGA SE PODPIŠE SAMO OŠABNIK, ODVETNIK IN SEVEDA KLUB. PO NJEM NAJ BI BIL NA SKUPŠČINI PREDSEDNIK NADZORNEGA ODBORA (VISOKI FUNKCIONAR OZIROMA ČLAN SD, DIREKTOR DSU...BIVŠI DRŽAVNI SEKRETAR IPD.). SLEDNJI NAM V ODGOVORU SPOROČA DRUGAČE: BIL JE NA BOLNIŠKI, NA SKUPŠČINI GA NI BILO. A GOSPOD MARJAN VE, NEKAJ KAR SE NI ZGODILO - NI BILO NOBNEGA POROČILA O NADZORNEM ODBORU IPD., SAMO DVIGNILI SO ROKE KOT DA JE BILO. ČE JE TOREJ MARJAN PODGORŠEK BIL NA SKUPŠČINI, KDO JE BIL NA BOLNIŠKI IN ALI VE, KJE JE BIL MARJAN ALI MORDA TISTI, KI JE POTVORIL ZAPISNIK? (objavljamo odgovor na vprašanje, ali je bil na skupščini, ki smo ga prejeli 27.7. in kot smo ugotovili mi, ni bilo na skupščini niti Klavdija Pervanje, člana NO...skupaj so pa trije...)

ZAKLJUČEK: ZAPISNIKA SESTANKA PODPORNIH ČLANOV IN ZAPISNIKA SKUPŠČINE KLJUB ZAPROSILU OD KLUBA KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA NI DOBIL. KOT PODPORNI ČLAN NI MOGEL, SMEL VPOGLEDATI V DELOVANJE KLUBA KAR MU OMOGOČA STATUT KLUBA. ZAPISNIK SKUPŠČINE (DOGAJALA NAJ BI SE V SEJNI SOBI - A SE JE DEJANKO NA TRIBUNI) JE URADEN DOKUMENT, KI GLEDE NA PRILOŽENE DOKAZE NE USTREZA DEJANSKEMU DOGAJANJU.