Reprezentance do 17,19, 21 let in članska so aktivne v teh dneh. Včasih je bil spisek tistih, ki so igrali za Slovenijo, vedno poln Kranjčanov, Gorenjcev. TRENUTNO NK TRIGLAV NE PREMORE NITI ENEGA STALNEGA REPREZENTANTA!!! Tisti, ki imajo "kranjsko nogometno zibko" in igrajo za druge klube, so v reprezentanci tudi redkost. OD LETA 2011, KO JE KRMILO PREDVZEL PREDSEDNIK BENO FEKONJA (GA NI VEČ V KLUBU) IN JE ŠPORTNI DIREKTOR NAJVEČ ČASA BIL SINIŠA BRKIĆ, JE TO POPOLN RAZPAD NOGOMETNE ŠOLE IN VIZIJE.

1.

99,9% NK TRIGLAV NASLEDNJE LETO V PRVI LIGI NE BO IMEL NITI STAREJŠIH DEČKOV KAR JE PO LETOŠNJEM IZPADU KADETOV IN MLADINCEV IZREDNO HUD UDAREC KRANJSKEMU IN GORENJSKEMU NOGOMETU.

2.

ČLANI SO V DRUGI LIGI V SPODNJEM DELU, NJIHOVA REALNOST JE SREDINA DRUGE LIGE S KLUBI KOT SO FUŽINAR Z RAVEN, BILJE, JADRAN DEKANI, DOB IPD. VSAKA MOŽNOST NAPREDOVANJA JE ŽE ZDAJ NEMOGOČA MISIJA.

3.

KADETI GLEDAJO V HRBET ŠENČURJU, KI S PRVIM MESTOM KADETOV V DRUGI LIGI PRIDOBI MOŽNOST IGRANJA NJIHOVIH DEČKOV NASLEDNJE LETO V PRVI LIGI, TRIGLAV PA JO BO IZGUBIL. MLADINCI SO PRAV TAKO DALEČ OD SLEHERNE MOŽNOSTI NAPREDOVANJA.

KDO SPLOH VODI KLUB? PREZADOLŽENI TRIGLAV JE OSTAL BREZ VEČ ČLANOV UPRAVNEGA ODBORA - ODŠLI SO FEKONJA, MATIJAŠEVIČ, BUNIĆ, MAROŠA VPRAŠLJIVA JE VLOGA PREDSEDNIKA RADIKOVIĆA....JE NASTOPILA URA RESNICE KRANJSKEGA KLUBA IN NOGOMETA? NAVIJAČI UPAMO, DA VSE NE GRE V MALORO, KOT SE REČE...