Aleksandra Sandija Dornika v Kranju "nihče ne pozna", a od 2016 je del NK Triglav po zaslugi bivšega predsednika BENA FEKONJE, ki je z njim podpisal pogodbi, ki sta za klub primež, k bo morda popustil letos - ni pa nujno. Gre za kreditno pogodbo in njen podaljšek in dejstvo: TRIGLAV IMA OKOLI POL MILIJONA DOLGOV IN OBVEZNOSTI LETA 2024. Treba je dodati: novi člani UO kluba so slednjega rešili pred izgubo licence zaradi dolgov bivšim igralcem in trenerjem in...Fekonja je leta 2020 pogodbo podaljšal za 4 leta in naveza MIRAN MEŽEK - ALEKSANDER DORNIK - ALEKSANDER VRTAČ - FRANJO RADIKOVIĆ ETC. je lahko vladala naprej.

Da ne gre na nobeno sponzorstvo ampak posojila pa so odgovorili kar od Fekonje najeti pravniki v mnenju, ki ga je prejela Trma.si:

BENO FEKONJA&SINIŠA BRKIĆ sta dolga leta vodila Triglav in bila odlično plačana. Zdaj ju uradno ni več, a še vedno prija kavica in klepet s sekretarjem kluba Gorazdom Kužnikom, ki pač ostaja četudi se vsi menjajo.

Trma.si je leta 2016 in kasneje do danes objavila vrsto dokumentov o poslovanju kluba, ki je v rdečih številkah. Zgodba o 300 000 evrih, poslanih v BiH/Banja Luko je ena od tistih, ki še čakajo na epilog. Sicer pa ponujamo dostop do branja, ki lahko pomaga odgovoriti na vprašanje: KDO JE UNIČIL NK TRIGLAV?

https://trma.si/trma-kranj-drma/pogodba-s-hudicem-ali-kaj-je-trma-pisala-2016/