Ogorčen klic (domnevno) mame nogometaša Triglava je bil poln razburjenih besed: "Vi edini kaj napišete....vodilni so se dva meseca skrivali po polomijah...naši otroci pa so deležni obljub....,potem pa tole! To je zame zloraba, čista zloraba. Oziroma: kdo je fantu napisal ali vsilil take odgovore!? Sramota...." /tokrat poudarjamo, da je bil ženski klic s skrite številke...identiteta klicateljice ni znana/ ZGORAJ OBJAVLJAMO "INTERVJU" Z MLADIM NOGOMETAŠEM, KI MU SKRIVAMO IDENTITETO. PREPROSTO ZATO, KER VELJA: TO JE RES REKEL, TAKO RES MISLI. Vendar pa si drznemo objaviti še odziv na družabnem omrežju pod to objavo. Oglasil se je "potrčko" klubske uprave in še kdo...

Trma.si OPOZARJA JAVNOST NA MOŽNOST ZLORABE MLADIH/MLADOLETNIH?/ V KLUBU ZA "PROPAGANDO" POČETJA VODILNIH. PRI TEM DODAJAMO, DA JE POKROVITELJ NOGOMETA MLADIH MO KRANJ IN DA JE PODŽUPAN JANEZ ČERNE /SD) TESNO POVEZAN Z UPRAVO KLUBA. REALNOST PA JE TAKA:

1.

Triglav je po 30 letih izpadel iz prve lige kadetov in mladincev kar na klubskih straneh sploh ni bilo zabeleženo za razliko od "hvalospeva", ki so ga objavili zdaj.

2.

Iz NK Triglav je v NK Šenčur odšlo 5 kadetov in mladincev, prav tako 5 v NK Olimpijo, 2 v NK Bravo, 1 NK Brinje Grosuplje, 1 v NK Ilirijo = skupaj 14 igralcev!!!! V klub sta prišla iz Šenčurja in z Vrhnike 2 /dva/.

3.

Odgovorni so Prača/ novi vodja mladinske šole/, Idrizi /zadolžen za iskanje talentov/, Brkić/športni direktor/, Radiković/predsednik....