Eden v Olimpijo, prav. Štirje pa v - Šenčur (in število baje ni dokončno). Za kaj gre? Ne, za koga gre? ZA MLADE NOGOMETAŠE, KI POČENJAJO TISTO, KAR SEM NAPOVEDAL VSEM VODILNIM NA SKUPŠČINI TRIGLAVA LETA 2020: KO BOSTE UNIČILI NOGOMETNO ŠOLO, JE KONEC KLUBA BLIZU...In mladinci in kadeti iz Kranja so zdasj lahek plen prvoligašev, ker:

1.

NK Triglav je pod vodstvom Franje Radikovića in športnega direktorja Siniše Brkića in direktorja Bena Fekonje in klubskega oglednka Špendija Idrizija PRVIČ PO 30 LETIH IZPADEL IZ PRVE LIGE MLADIH. O TEM NI KLUB OBJAVIL (ŠE) NITI ENE SAME VRSTICE, A NAS OBVEŠČAJO STARŠI, KI SVOJE OTROKE PELJEJO DRUGAM...

2.

Finančni udarec (NZS pomaga največ prvi ligi mladincev in kadetov) je hud, a mnogo bolj boli dejstvo, da sta danes Šenčur in Kranj DOBESEDNO ENAKA: OBA IMATA TAKO DEČKE V PRVI LIGI KOT KADETE IN MLADINCE V DRUGI LIGI!

3.

Mestna občina Kranj lahko podpira predvsem nogomet mladih in ga. Podžupan Janez Černe je blizu vodilnim strukturam Triglava in zato ni pričakovati vprašanj, ki jih sproža kranjska nobometna javnost in mi znjimi: DO KDAJ BODO NA OBČINI IZ PRORAČUNA NA TAK NAČIN PODPIRALI NEDELO, KI JE RAZVIDNO IN JASNO IN OČITNO?

Sicer pa Trma.si želi vsem ekipam uspeha, ker sem sam navijač Triglava. Ker sem nekoč delal pri vzpostavitvi ene najboljših nogometnih šol v državi, me njen razpad prizadene. Morda celo bolj kot tiste, ki v Triglavu vlečejo plače za...

Navijač Miran Šubic