Iztok Purič je javnost obvestil o odstopu. Nekaj dni nazaj je sedel na kavi z Benom Fekonjo. Podprli so ga viši igralci Triglava in še kdo. Odstopil je tudi kandidat za člana UO Jure Gortnar, bivši predsednik kluba.

Po naših informacijah je odstopov od kandidatur še več. Z zelo jasnim dodatkom: bitka se seli drugam, morebitne sporne zadeve naj raziščejo pristojne ustanove in organi.

2.

Strah pred Trmo....

3.

Kdo je "prečrtal" kandidata? Se je sam ali ga je kdo drug? S seznama kandidatov za UO je izginil Miral Samardžić, ki igra trenutno v ZAE, v Dubaju. Vložil je kandidaturo, a v Triglavu trdijo, da je niso prejeli. Tudi o tem bo odločitev šele sprejeta. Nekaj je gotovo: vložitev kandidature v Dubaju je lahko razlog za to, da je bil izločen...kajti tam je ura 12.48, ko je v Sloveniji 10.48 ali preprosto - dve uri so pred nami....Bomo videli!

4.

Seznam(a) delegatov....najnovejši kaže takole:

Pojasnilo: na prejšnjem, ki pa je bil še neuraden, je bil delegat tudi gospod Aleksander Vrtač, ki je nedavno postal tudi upnik kluba za okoli 50 000 evrov, ker je terjatev odkupil. Toda zdaj zastopajo sponzorje Jurij Jaš /Impakta Metal Ljubljana/, Vera Zevnik/Domplan/ in Sandi Dornik /bivši direktor, upnik kluba za 225 000 evr. Kandidat za UO ostaja Vrtač, prav tako Tomaž Mežek (skupaj pričakujeta od Triglava okoli 100 000 evrov, ki ga klub dolguje). Delegatka je tudi Vera Zevnik, direktorica Domplana - a po njenih elektronskih sporočilih je bila nekaj dni nazaj na bolniški!?

5.

ZAKLJUČEK: Danes bo skupščina ob 19. uri na Brdu z znanim izidom. Nadaljevanje pa sledi.....