Priznam: rok za to, da se Trmi izteče rok trajanja sem preložil nekajkrat. Naprej lani jeseni oziroma pozimi po 11 letih izhajanja. POTEM STA SE ZGODILI ZGODBI Z BESNICO IN OREHKOM in podaljšali mojemu trmarjenju "trajanje" do 1.7. 2023, ko sem želel "na daljši neplačani trmatorski dopust". PA SE JE ZGODILA ZGODBA Z MINISTRICO ZA INFRASTRUKTURO IN NJENO INFRASTRUKTURO, ki še traja. Njen odziv na spletu 5.7.2023 je podlaga za druga pravna in podobna dejanja, o tem pač ni dvoma. Tole pa je bilo objavljeno včeraj v naših medijih, prišlo pa je iz Bruslja...

Na dan, ko me je osebno popljuvala /ali vsaj hotela to storiti.../ ministrica slovenske vlade ppolnoma NEVEZANO NA MOJE NOVINARSKO DELO V ZVEZI Z NJENIMI DEJANJI PRI NAPELJAVI VODOVODA DO NJENE PARCELE, je izšlo tole in morda je prebrala....!

MIMOGREDE: SAM NE PRIČAKUJEM NOBENE ZAŠČITE, NAJMANJ CEHOVSKIH DRUŠTEV, KER JIM NE VERJAMEM NIČ. IN NIČ SI NE DELAM UTVAR, DA BODO ZARADI MENE UKREPALI V INŠTITUTU 8.MAREC IPD. KAR SE CIVILNE DRUŽBE TIČE. BORIM SE SAM.

Bori pa se tudi skorajšnjkih 17 000 000 klikov na Trma.si. Ne, ne bom je ugasnil vsaj toliko časa, dokler bom lahko tu sporočil, kaj mislim! Spodbude in čestitke ob zadnjem dogajanju so zame nagrada in spodbuda - kot vedno.

NIZKOTNOST, DA SE ME POLITIČARKA NA OSEBNI RAVNI LOTI Z LAŽMI, KER NE MORE UGOVARJATI DOKUMENTOM O NJENEM POČETJU, JE DEL SLOVENSKE DRUŽBE IN DRŽAVE. ZATO OD 5.7. 2023 /KOT TUDI ŽE NAJAVLJENO/ VSE ODZIVE TRMI SPOROČAJTE NA NAŠ SPLETNI NASLOV. ANONIMNI PLJUVALCI BODO SEVEDA SVOJE DELO OPRAVLJALI DRUGOD KOT TALE PRIMER...SPECIALNA VOJNA JE NAMREČ DOBILA SOFISTICIRANE OBLIKE: NEKDO /IZMIŠLJENI TROL TE ALI ONE INTERESNE, POLITIČNE SKUPINE/ JE "PONAREDIL" CELOTNO STRAN TRME....ČE JE RESNIČEN, NAJ SE NAM OGLASI!

Naj bo vsem jasno, da spletni odziv slovenske ministrice zasluži ustrezen odziv - a osebno dvomim v kakršnokoli zaščito novinarja proti ministrici, ki širi laži.

Miran Šubic, državljan RS