Županu BREZ KOMENTARJA so očitali, da zanj volijo albanski/kosovski priseljenci. In glej no glej: na kadnidatno listo je dal predsednika srbskega društva. Proti utež? Ne vemo, uspelo pa je. Podžupan BREZ KOMENTARJA je preko zagovornice stanja na šoli (posredno....) odgovoren, če prihaja do dogodkov kot se je zgodil minuli vikend.

Vsakdo ima pravico do zabave. Pa kaj, če se je slišal tuji jezik - na vsaki rok žurki je tako. Ljudje, ki so torej veselo uživali v svoji muziki, imajo do tega vso pravico. Kdor v tem vidi kaj drugega, ne sodi v naš Kranj.

A tisti, ki razpolagajo z javno telovadnico v zasebne namene, morajo spoštovati naše predpise. Navodila za pot morajo biti na javnih mestih V SLOVENSKEM JEZIKU, PRIREDITVE MORAJO BITI PRIJAVLJENE KOT VSE DRUGE IPD. Tu pa se začno problemi, ki razburjajo.....in ljudje imajo prav, ko so jezni. Zakoni veljajo za vse.

Podlaga je seveda drugje. Ko je prejšnji župan Trilar na vrat na nos hotel telovadnico, je pristal na pogoje, ki vsak mesec pomenijo 30 000 evrov iz naših žepov. In tako 15 let javno - zasebnega partnerstva. IN ZA POVRH: ČAS PO ŠOLSKEM POUKU TRŽNO DAJE V NAJEM - PARTNER. OBČINA, ŠOLA PRI TEM NIMA NIČ!?

Naš župan BREZ KOMENTARJA po svetu razlaga, kako je v Kranju in s Kranjem. Pametno mesto pa evrospka deestinacija odličnosti so zadeve, ki najprej zadenejo - KRANJČANKE IN KRANJČANE. Zato je seveda lepo besedičiti na Dunaju ali v Berlinu, v Stražišče pa zna biti prekleto daleč. Ker so tu in tam po tej destinaciji odličnega in super pač doma ljudje. LJUDJE S PROBLEMI.

Zabava v šolskem prostoru je možna in ni spotna. Vedno pa so lahko sporne okoliščine. Elvisa Durakovića smo vprašali o njih. Ko dobimo odgovore, jih objavimo. Glede naših vrlih oblastnikov pa....ko bodo spet volitve, bodo tekali naokoli po Kranju. Zdaj je Barcelona nekako bolj privlačna...