Dobili smo uraden odgovor, da se bo MO Kranj pritožila v zadevi kjer toži Floro Sport zaradi sporne pogodbe o zelenicah kjer je posel kranjsko podjetje dobilo (od župana Trilarja) čeprav je bilo vsaj 250 000 evrov dražje od ponudnika, ki je potem ta poraz v kranjski kuhinji "zaračunal" 300 000 evrov z dobljeno tožbo zoper MOK na sodišču!

1.

Pogodba se bo kmalu iztekla, sodni spor pa bo očitno še trajal. Vmes smo vsaj dvakrat dokazali in pokazali zanemarjene zelenice v Kranju letos poleti...

2.

Med tem je MO Kranj prejela od tistega podjetja, ki ga toži - sponzorski prispevek, donacijo!? No tega pa tudi v vsega vajenem kranjskem okolju še nismo doživeli. Občina toži tistega, ki je posel prejel s pogodbo, ki jo je za nezakonito (potek razpisa ipd.) ocenila državna revizijska komisija - obenem pa prejme darilo od toženega.

ČE TO NI ZA PROTIKORUPCIJSKO KOMISIJO, KAJ POTEM JE? Župan BREZ KOMENTARJA je tožil, izgubil, se bo pritožil in morda (ponudnik je en sam....kako značilno za take razpise) sklenil NOVO POGODBO Z NEKOM OD KATEREGA PREJME DARILO ZA PARK SLOVENSKE HIMNE!?

Pa še to: o tem je in še piše samo Trma.si....Zanimivo, kajne?