Pridobili smo vse dokumente, ki so podlaga za vprašanja, ki jih še ni zmanjkalo:

1.

ALI JE BILA VIDNA POLITIČARKA IN MINISTRICA IN PREDSEDNICA VLADE ČRNOGRADITELJICA DO 2022, KO JE ZAČELA POSTOPEK LEGALIZACIJE OBJEKTA NA RUPI IN BILA PRI TEM USPEŠNA?

2.

ALI JE KOT POLITIČARKA LEGALIZACIJO IZPELJALA HITRO ALI NE? V ŠTIRIH MESECIH JE BILO VSE KONČANO IN USTREZNO POTRDITEV JE DALA TUDI MO KRANJ.

3.

MINISTRICA SE JE V DOLOČENI FAZI POSTOPKA "SKRILA" ZA PARTNERJA S KATERIM ŽIVI DESETLETJA IN IMA Z NJIM DVA ODRASLA OTROKA IN IMA DRUGAČEN PRIIMEK OD NJE. NIČ NAROBE, A POTREBNO JE OPOZORITI, DA STA OBA SEVEDA SOLASTNIKA PARCELE, OBJEKTA IN POSREDNO OBA PROSILCA ZA DOVOLJENJA >(EDEN IMA POOBLASTILO DRUGEGA KAR VSEBINSKO NE SPREMENI ZADEVE) FOTO FB

4.

OKOLIŠČINE, KI JIH DOKUMENTIRAMO, SEVEDA IZPISTAVLJAJO USTANOVE IN POSAMEZNIKE IN NJIHOVO ODGOVORNOST. NE TRDIMO, A NA PODLAGI DOKUMENTOV LAHKO DVOMIMO: JE BIL PRI VSEM SKUPAJ ODLOČILEN VPLIV IMENA IN PRIIMKA IN FUNKCIJE. BI SLEHERNEMU DRŽAVLJANU POTEGNILI VODO DO KMETIJSKE PARCELE ČEPRAV NI PLAČAN KOMUNALNI PRISPEVEK?

5.

MINISTRICA JE ČLANICA TISTE STRANKE, KI JAVNO IN STALNO RAZGLAŠA NIČELNO TOLERANCO DO NEZAKONITOSTI, KORUPCIJE, ZLORABE OBLASTI. TOKRAT GRE ZA MINISTRICO, KI JE NEDAVNO TEGA V KRANJU POUDARJALA, DA MORA BITI VSE PO ZAKONU, PREDPISIH, KO JE ŠLO ZA DRŽAVNO INFRASTRUKTURO? KAJ PA NJENA, OSEBNA....?