Marsikaj doživimo, a tale "cvetka" je samo dokaz, s kom imamo opravka: PISALA NAM JE KATJA ŠTRUC, VODJA KABINENETA ŽUPANA MATJAŽA RAKOVCA - A DEJANSKO NAM JE PISALA MO KRANJ! Tole pa je podpis v aprilu (pa ni prvi april...) leta 2024, ki ga očitno naša občina pošilja (vsaj nam ga je...):

Opala: dobra! Morda v Novi Gorici ne vedo, da niso zmagali in je kandidatura še odprta...tako nas posredno obvešča Katja Štruc, ki VODI OBVEŠČANJE MOK IN TUDI PROTOKOL IN KABINET IN ...ŠE KAJ!

Trma je pred štirimi leti pisala o polomiji s kandidaturo. Kranj je "odpadel" tako rekoč takoj. In seveda je to jasno vsem, gospa Katja Štruc pa morda tega ne ve? Ali pa z dopisi želi le opozoriti, da je Kranj kandidat bil in zapravil precej denarja za - polomijo?

Pa saj ne bo padel svet s tečajev zaradi tega, še Kranj ne.../Ne/namerna šlamparija v elektronskem sporočilu pa nas je zabavala...tudi to je nekaj, a ne? Geslo "Končno 2025" pa bo morda prihodnje leto, ko bo praznik kulture tam doli na Primorskem že dalo slutiti dogodek leta 2026: volitve ...tudi v Kranju!