Spremembe vam pred nosom ali kjerkoli po Kranju: JAVNA RAZGRNITEV JE PRILOŽNOST, DA PREVERITE KJE IN KAJ SE BO POZIDALO, SPREMENILO! Kako cenite Trmo pa kaže dejstvo, da nas neprestano opozarjate s sporočili kjer pa Trma ni tista, ki lahko na karkoli vpliva. PRIPOMBE LAHKO PODA VSAKDO IN TE SO KLJUČNE ZA VPLIV, ODZIV NA PREDLAGANE SPREMEMBE.

Opozarjamo na pomen sprejemanja občinskega načrta: zadnjič so ga takole spreminjali pred desetletjem! Kar pomeni, da morate biti pozorni. In vsaka sprememba ni kaka samovolja ipd. - gre tudi za dolgoročne načrte razvoja Kranja in okolice.

Opozarjamo na eno ključnih nalog občine in na velik pomen: OBČINE S SVOJIM PROSTOROM RAZPOLAGAJO IN SEVEDA V SKLADU Z DRŽAVNIMI PREDPISI PROSTOR TUDI SPREMINJAJO! PRI TEM PA SE DOGAJA MARSIKAJ...

Trma si lasti zasluge za to, da je vsa Slovenija zvedela za poseg pod Joštom kjer so hoteli posekati 20 hektarov dreves za smučarsko dvorano. Prav tako si lastimo zasluge, da še stoji drevo pri šoli na Orehku, železnica pa bo šla mimo. PREVERITE, KAJ SE BO DOGAJALO OKOLI VAS, ČASA JE DO 13. AVGUSTA!!!