Zvesti bralec Rado Pintar (foto arhiv Gorenjski glas) je objavil še enega svojih zaključkov kjer ne gre brez Trme. Radi bi ga opozorili, da je ob hvalnici našemu županu / po anketi najslabši župan mestnih občin Slovenije 2024/ pomešal dobesedno vse:

1.

Matjaž Rakovec nima nič z državno naložbo v cesto Britof - Hotemaže, ki jo čakamo desetletja, delajo jo pa tudi že nekaj časa. Pa ne, da naš župan ni aktiven in verjetno opozarja na tempo gradnje, cesta res ni njegova zasluga...Denar damo davkoplačevalci na državni in občinski ravni. Torej, Rado?

2.

Stanovanjska gradnja v Stražišču (bivši samski dom) ali na Zlatem polju je - zasebna. Kot to velja za gradnjo na območju nekdanje mlekarne. Zaseben kapital, zasebna naložba in nikakor ne občinska, županova. Je pa župan v pomembni vlogi pri gradnji v "Koreji" oziroma ob Savi kjer bo gradil državni stanovanjski sklad! Za komunalno ureditev je pristojna občina - samo most pri Planiki bo stal okoli 3 milijona našega denarja. Torej, Rado?

3.

Komunalna naložba /projekt Gorki/ pa je delo županov Bogataja&Trilarja. Zlasti prvi jo je začel in zato je seveda naš župan vse dobro in slabo "podedoval", denar pa je bil večinoma - evropski. Torej Rado?

4.

A je treba opozoriti vsaj na en dosežek župana Rakovca, ki je zgodovinski. Ko so že domala vse vasi dobile razsvetljavo na športnih objektih, so v Kranju reflektorji zagoreli po zaslugi župana, ki je desetletja obljub spremenil v luč. Pa bi lahko še naštevali pridobitve v njegovem času, a se je trudil že naš bralec Rado, nekdaj uradnik kranjske&radovljiške občine...

5.

Dragi naš Rado - razvojni preboj je pa hudo lepa oznaka. Ker imamo novo postajo? Ker smo dobili nove parke? Ker en mopsta popravljamo 16 mesecev? Ker smo dobili koncertno, hokejsko in plezalno dvorano? VAŠ PRISPEVEK NAS JE PRISILIL K POGLEDU NA KOLEDAR...NE, VOLITVE ŠE NISO LETOS, ČEZ DVE LETI BODO! TAKRAT PA POTEGNEMO ČRTO....