Kranj je političarki Bratuškovi nekajkrat rekel "ne". Na volitvah je bila serijska poraženka. Zdaj je morala priztnati poraz tudi kot ministrica. Kako?

*tako, da je zmago civilne pobude predstavila kot zmago (svoje) stroke

*tako, da je malo udarila po tistih z Orehka in širše, ki trosijo dezinformacije

*tako, da na svojo seanso ni povabila civilne pobude, ne občine...

Trasa, ki jo nariše stroka, je prava. O tem ni dvoma. Kako in kaj in zakaj riše pa odloča - politika. Ki se je v Kranju ustrašila seveda odziva Kranja in širše. ALENKA BRATUŠEK JE PRIPELJALA S SABO Z KULISO TUDI DVE KRANJSKI POSLANKI. KER GRE ZA TO, DA JE OKVIR STRANKA SVOBODA KJER SE JE UTIPILA SAB IN KJER JE ALENKA SEDLA NA MINISTRSKI STOLČEK...A Trma ve še kaj, kar javnost do zdaj ni vedela....

Konec dober, vse dobro? PRAV JE TAKO. TODA POT DO KONCA JE POUČNA IN ZAČELA SE JE NA TRMA.SI APRILA, KO SMO JAVNO OBJAVILI TISTO TRASO, KI JE BILO DO TEDAJ IN DO ZDAJ GLAVNA IN SEVEDA STROKOVNA IPD. IN NA TO JE "VSTAL OREHEK" IN ŠE KDO! Smešnica s stroko je seveda nekaj kar verjamejo otroci ali pa še ti ne: odločitev je tudi zdaj politična in zato je seveda razumljiva aroganca nastopa ALENKE BRATUŠEK - ODKRITO PRIZNATI, DA JE KLONILA PRED RAZJARJENIMI LJUDMI Z OREHKA NI RAVNOI POLITIČNA NAVADA, NJENA PA SPLOH NE!