Visok občinski uradnik in visoka občinska uradnica (aktivna v kampanjah SD ob volitvah...) sta zasebno par, enako velja za Klemena Malovrha, direktorja Zavoda za turizem in kulturo in Majo Pajntar. Klemen Malovrh je ob direktorski funkciji javnega zavoda tudi podjetnik, solastnik lokala KJER SD KRANJ PROSLAVLJA VOLILNE ZMAGE !?

Tudi naša "frišna" podžupanja Manja Zorko je vidna social-demokratka. Na Dolgi mizi ni dobila Žitove vrečke ampak s partnerjem kulinarične mojstrovine....

Tolažilne nagrade dobi Center za socialno delo Kranj. Na Dolgo mizo je prišla vodilna, da je simbolično prejela Žitov sponzorski prispevek za 70 revežev....Ni sedela in jedla dobrot kot tisti, ki so jo v to šarado dobrodelnosti pritegnili po službeni dolžnosti!

DOBRODELNOST JE BILA NA JEZIKU GOVORCEMA OB DOLGI MIZI, KI SE JE ŠIBILA OD DOBROT. TO DOLGO MIZO SMO PLAČALI MI. ZAVAJANJE IN LAŽ Z OBROKI ZA NAJBOLJ REVNE DRUŽINE PA JE LAHKO ZAŠČITNI ZNAK RDEČE BURŽOAZIJE PO KRANJSKO. SOCIALNI DEMOKRATI VODIJO KRANJ....A PRI TEM JIM OB STRANI STOJIJO TUDI DRUGI, KI SO DEL POLITIČNE TRGOVINE. S PRIPOMBO: MED 105 UDELEŽENCIN IN UDELEŽENKAMI NI BILO RAZEN SD NITI ENEGA MESTNEGA SVETNIKA, SVETNICE.....PAČ NISO ZA SOCIAL-DEMOKRATSKO DOBRODELNOST, BOJ ZA MANJŠI OGLJIČNI ODTIS IN ŠE KAJ, KAJNE?