Smo slovenski medijski fenomen, nesporno. Zaradi tega, ker ste nas kliknili 17 MILIJONKRAT!!!Pa ne samo zaradi tega: v zadnje pol leta smo z medijskimi objavami "reševali" gozd v Besnici (uspešno!), hiše na Orehku (uspešno!) in razkrili, kako ministrica za infrastrukturo na svojo parcelo pripelje vodo in spotoma krši zakon....(več kot uspešno)!

Jasno je, zakaj je treba "trmo in trmatorja" uničiti. Projekt, ki po naših preiskavah (vključili smo strokovnjake za te vrste "specialne vojne") izhaja iz tega okolja in ima politično ozadje, je umeščen v dokaj preprost scenarij človeške mizerije: ČE UMAŽEMO NJEGA, DRUŽINO = UMAZANA TUDI TRMA! Res? Morda za "ulico".

Logika takega početja nas je spodbudila, da Trma.si še deluje in dosega neverjeno branost: samo ta konec tedna v dveh dneh 50 000 klikov! Nadaljevali bomo, a ne zaradi kogarkoli ali proti komurkoli. PREPROSTO SO PLJUVANJA SPODBUDILA TRMO = OBJAVE. KO MINISTRICA SLOVENSKE VLADE NA SPLETU ŠIRI LAŽI (KAR JI JE BILO IN JI BO ŠE DOKAZANO...), DA BI MIRANA ŠUBICA UMAZALA KOT NOVINARJA, SE MORA DRŽAVA VPRAŠATI SAMO ENO: ALI JE TAKIM VSE DOVOLJENO!? In nikar skrbi: nihče se ni javno odzval, nihče ni vsaj na simbolni ravni zastavil kako vprašanje. To nas prepričuje v nekaj, kar vemo: levi mediji so napoti Janševi politiki, Janševi mediji so na poti Golobovim ali Kučanovim ali...(zapisano samo zaradi ločnice med njimi), TRMA PA VSEM.

Se lahko jutri komu kaj zgodi? So lahko posledice ravnanja ministrice slovenske vlade nevarne?

SMO PREPRIČANI V DELOVANJE PRAVNE DRŽAVE....A NISMO NAIVNI!

17 000 000 KLIKOV NA TRMA.SI JE SLOVENSKI MEDIJSKI FENOMEN.....GA JE ZATO TREBA UNIČITI NA NAJBOLJ SRAMOTEN NAČIN: Z USTRAHOVANJEM ?