Dr. Stanko Pušenjak je ustanovni član stranke Resnica. Ko smo ga danes vprašali, kdo so še ustanovitelji, nam je po krajšem molku znal navesti eno ime....Ko smo ga vprašali, kdo sedi v organih stranke, ni znal navesti niti enega imena: "Neven Polajnar bi lahko bil, ja...ampak nisem gotov!" Poudaril je, da ni videl nobenega finančnega poročila po poslovanju stranke, ker "ni imel konkretnega interesa"...Ugledni zdravnik o svoji stranki ni vedel nič: "Dajte Zorana vprašat..." Saj smo ga, že februarja in kasneje še enkrat - DO DANES NI ODGOVORIL NIČ!

Član/ica Resnice, ki je izstopi/l a nam je zatrdil/a, da nima z Resnico in Stevanovićem nič več, ker je on "alfa in omega, drugi pa ne smejo nič"... Lahko samo poudarimo, da gre za nekoga, ki je bil z Zoranom Stevanovićem povezan v politiki, a je bilo razočaranje veliko....

RAZMERE V STRANKI SO NJIHOVA STVAR. PORABA STRANKARSKEGA DAVKOPLAČEVALSKEGA DENARJA PA JE SEVEDA NEKAJ DRUGEGA. S TEM PA JE IMEL KRANJSKI POLITIK V PRETEKLOSTI ŽE TEŽAVE,KO JE POLITIČNI SOPOTNICI NAKAZAL DENAR NA RAČUN PODJETJA NJENEGA MOŽA ALI, KO JE V DOMAČI HIŠI "HRANIL" POHIŠTVO, KI GA JE PLAČAL IZ NAŠEGA DENARJA IPD.

POLITIČNO JE DANES ZORAN STEVANOVIĆ DEL "TIHE KOALICIJE" MATJAŽA RAKOVCA, KI JE STEVANOVIĆA DVAKRAT PORAZIL NA ŽUPANSKIH VOLITVAH. PO NAGNUSNIH ZMERJANJIH NA RAČUN ŽUPANA KRANJA (TRJAJALO JE LETA), JE ZDAJ NJEGOVIH 5 SVETNIŠKIH GLASOV DOBRODOŠLIH TUDI ŽUPANU.