Nika Kovač ni stopila v bran slovenskim državnim reprezentantkam. Pa še kdo od tistih, ki imajo neprestano na ustih enakopravnost med spoloma, ne. Ker so to pač drugorazredne državljanke, ki brcajo žogo? Ker nimajo kaj odločati, kdo jih bo vodil - lahko pa poslušajo, kdo jih zmerja in ponižuje? RADENKO MIJATOVIĆ JE SLIKA IN PRILIKA DVOLIČNE SLOVENIJE. KJER MENE - NA PRIMER - LAHKO JAVNO PLJUVA MINISTRICA ALENKA BRATUŠEK NA OSEBNI RAVNI. NIZKOTNO IN Z LAŽMI. PA SE OGLASIM.... Zato se seveda upam podpisati pod vrstice zgoraj. Ker mislim, da je tako prav. Nimam kake računice, bojim pa se nogometnih bogov že od nekdaj ne. Pa sem bil sam skoraj njihov član, a nikdar eden od njih. Paradoks: z njimi se me je nekoč lotila Alenka Bratušek, ki je podprla, da se me izobči, izključi. EDINA NOGOMETNO POLITIČNA LUSTRACIJA JIM NI USPELA.

Dokler bomo taki, ki se pod svoja mnenja upamo podpisati, bo morda še upanje tudi za tiste, ki si upajo povedati, da nekaj ni prav. Kot dekleta in žene, ki nosijo grb Slovenije. Preskok na drugo, a podobno temo: Trma.si se umika s fb profila. KDOR NAS ŽELI BRATI, KLIKNE TRMA.SI IN TO JE TO. Ker je to (nismo edini) prispevek k temu, da splet ne postane pljuvalnik za anonimne strahopetce.

Radenko Mijatović vodi najbolj množično športno organizacijo v Sloveniji. S svojim delovanjem (niti ene ženske v vodstvu NZS) dokazuje, zakaj ne pusti kritičnih besed o njegovih "izbrancih". Z vsem skupaj pa je dejansko podoba stanja v NZS in še kje: ZATO BOM VEDNO JAVNO IZPOSTAVIL SVOJE MNENJE.

Trma mi je priča!

Miran Šubic, ki nikdar ne bom razumel naslednjih dejstev:

*NZS ni upala objaviti, kaj pišejo dekleta o vodstvu ženske reprezentance

*mnogi mediji so to objavili

*nato se je oglasil Radenko in povedal, da ne dovoli....

Sram naj nas bo! Ker trpimo pijanega selektorja, diktatorja z Brda in vse, ki to vzdržujejo....