Res smo močni, ker smo prvi, učinkoviti, informativni. Samo Trma je razkrila do tedaj "skrivno" početje mestne svetnice Barbare Gunčar in njene stranke. Samo Trma je pridobila tudi potrditev iz ene od krajevnih skupnosti "nove" občine. In le Trma je prisilila Barbaro Gunčar, da je odložila masko in na strani svoje stranke razkrila, za kaj si prizadeva.

Odstopiti bi morala 28.12. oziroma točno takrat, ko je svojo politično akcijo uperila zoper svojo politično funkcijo. Izvolili s(m)o jo - jaz je nisem, priznam - občani Kranja. Takega kot (še) je. Če bo še ostala svetnica, je to najhujša možna manipulacija. Bo kot mestna svetnica MO Kranj delovala kot je njeno strankarsko geslo? Če pa odkrito deluje za "svojo" novo občino kot javno oznanja. Naj torej mirno odide iz sveta tiste občine, ki ji ne ustreza več. Naj deluje javno, legalno in legitimno proti Kranju kjer je še včeraj želela biti županja, zdaj bi se rada odcepila, ga razbila...

Sam zapišem odkrito in javno in s polno odgovornostjo: SEM ZA KRANJ KOT GA IMAMO! A BOM VEDNO SPOŠTOVAL PRAVICO SLEHERNEGA, DA SI OBČINO NAREDI KOT JO HOČE. IN BOM ZELO PROTI POLITI(ČAR)KI, KI NA ENI STRANI UREJA MOJE ŽIVLJENJE V MOJI OBČINI KOT MESTNA SVETNICA, NA DRUGI PA RUŠI TO ISTO OBLAST, KI JI PRIPADA. HINAVŠČINE NE PRENESEM, NAČELNOST CENIM. TOREJ, GOSPA BARBARA, STE ŽE ODSTOPILI?

Miran Šubic - za tak Kranj kot ga imamo!

ps NAČELNOST?

Ko je njeno podjetje veselo poslovalo s Komunalo, je bila tiho. Ko je novi direktor znižal stroške tudi tako, da je prenehal biznis z Gunčarjevo, je nastopila kot političarka ostro proti njemu. Ko je sedela v svetu zavoda, je ni motilo, da organizira prireditve. Ko ni več v svetu, bi jih "podarila" komu drugemu. Morda kakemu njej prijaznemu gostincu?