Aprila nas je država vpisala med medije. Trma je iz čistega "egotripa" posameznika naredila korak. Naprej ali nazaj ali vstran pa bomo šele videli. Vsekakor nas branost uvršča med pomembne medije tega okolja, številke so pač jasne.

V tem letu smo dobili veliko pohval v vseh oblikah: 24 000 ogledov na dan je rekord rekordov. A nam je pri srcu ostala javna izjava mestnega politika, ki je - če si dovolimo oceno - vse prej kot prijatelj Trme ali Trmatorja: "EDINI PIŠEJO O TEM, KAJ SE DOGAJA NA MESTNEM SVETU, DRUGOD TEGA NE MOREM PREBRATI. PIŠEJO NEPRISTRANSKO O VSEH," je povzetek pohvale, ki jo bomo prej ali slej (magnetogram) objavili dobesedno. To je najboljši dokaz, kaj smo in kakšni smo. Drugi je tale: nekaj politikov, izvoljenih politikov v našem okolju ne odgovarja na naša vprašanja. Strah? Užaljenost? Prepuščamo njim, a nas to prepričuje, da sprašujemo o tistem kar bi radi skrili. Kot nekdo skuša skriti novo občino, ki jo hoče narediti z razdelitvijo sedanje...

Sem pa tja nam ponujajo tudi oglaševanje ali pa kaj s tem povezanega. Ali pa celo nakup Trme ali kaj v tem slogu. Tudi to je naša stvarnost: iz projekta enega samega človeka je pač nastalo nekaj, kar zanima druge. Bomo videli, kam nas to pelje....Trg pa deluje, o tem ni dvoma.

Vsaj en politik (s svojim krogom) je prepričan, da bo odkril, kdo nas plačuje in kako. Trdimo, da mu ne bo uspelo, ker nas ne plačuje nihče in delamo popolnoma (njemu seveda nerazumljivo) prostovoljno. Pika.

TRMA = SAMO SVOJA IN SAMOSVOJA! /SPOROČILO ZA LETOS IN NAPREJ/

Srečno!

Miran Šubic