Naš rojak (iz Bitnja) Bojan nas je omenil, pohvalil, ocenil....jokamo od sreče! Potem so nas posredno omenili še drugi: zakaj ne plačati lokalnih medijev, zakaj ne plačati tistih, ki pišejo o Kranju, zakaj...PA SAJ TO SMO MI, KI NAS ŠE V OBČINSKI KLIPING NE DAJO! PA BI NAS H KORITU!? HVALA, TODA NE HVALA....ZADOŠČA NAM TA PRISRČNA POHVALA, DA SMO NEPRISTANSKI....Da pišemo o vseh svetnicah in svetnikih, je dejstvo! Da se pri tem ne damo, je dejstvo. Če to opazi Bojan Homan, potem je za nas smisel dela in delovanja že dosežen!

Ne, mi pri koritu nismo bili, nismo in ne bomo. Takih pohval kot so danes neposredno in posredno deževale o Trmi pa že dolgo ne. Če pa želite, da koga v svetniški klopi kap, potem je zadeva preprosta: mestne svetnice in svetniki, Trma je vaša! Brez vašega početja bi že odmrla! Brez vaših dosežkov ipd., bi nas ne bilo! Torej iskrena hvala za najlepše Miklavževo darilo, da nas tako cenite in berete. Bojana Homana bomo pa v nosilnici nosili po Bitnjah, če bo le želel....

Trma je edini kranjski portal/spletnik. Trma je edini kranjski medij, ki ne prejema niti centa za objave ipd. Trma je in bo ostala samo svoja in samosvoja.....Kar pa je pri vsem skupaj najlepše: NITI CENTA DAVKOPLAČEVALSKEGA DENARJA ŠE NI BILO POTROŠENEGA ZA INFORMACIJO NA TRMI IN NITI CENTA ZASEBNEGA DENARJA NI TRMA POTROŠILA ZA REKLAMO IPD.

Kranjčanke in Kranjčani! Svetnice in svetniki! Trma vam je na voljo brezplačno. No, pa smo še mi Miklavž in Božiček in Ddedek Mraz obenem....PIŠITE IN BERITE TRMO, NJENA BRANOST RASTE STRMO!