FIFA, UEFA, PREDSEDNIK REALA IN MNOGI DRUGI REZERVIRAJO VOZOVNICE ZA OBISK NK TRIGLAV, KER:

1.

Je to edini drugoligaški klub, ki ima od sponzorjev letno 600 000 evrov prihodkov in obenem 400 000 evrov izgube. Kdo prejme razliko?

2.

Je to edini klub kjer predsednik izgine kot kafra, podpredsednik s pogodbo po poslovnem partnerstvu pa je delegat, delovni predsednik, podpredsednik in vse ostalo kar je sploh mogoče. Obvladuje klub tudi s pogobo, ki mu jamči prihodke prav od sponzorjev.

3.

Je to klub kjer so dolžćni trenerjem in igralcem, a poslovno leto končajo z "dobičkom". Je to klub kjer starši kupujejo vso opremo in še žoge, da se otroci igrajo z njimi.....

4.

To je klub, ki ga je zapustilo preko 40 igralcev, največ mladih. V nekaj mesecih! In to tisti, ki so izstopali pa nadarjenosti ipd. Kako je to mogoče, ko pa ima klub presežke prihodkov, fantastičen marketing in darežljive sponzorje?

5.

Klub si je prilastil podpredsednik, UO praktično ne obstaja, predsednik se ne pojavljal pol leta. Tako vodenje seveda vzbuja pomisleke - a ne pri članstvu Triglava /al kako.../! Oni spremljajo te čudovite rezultate in početje ozke skupine ali posameznika.

NA VSE TO IN ŠE KAJ OPOZARJAM KOT SEM OPOZORIL PRED LETI, DA BO MLADINSKA NOGOMETNA ŠOLA TRIGLAVA RAZPADLA. IN JE. IZ KLUBA SO JO POBRISALI MNOGI KRIVCI ZA TO SRAMOTO ALI PA SE ŠE MALO SKRIVAJO V OZADJU. KLUB VODI NEKDO, KI IMA S KLUBOM POGODBO O POSLOVNEM SODELOVANJU KAR JE POPOLNO NAVZKRIŽJE INTERESOV. KLUB JE IMEL BLOKIRANE RAČUNE, A PO OBJAVLJENIH REZULTATIH, POSLUJE ODLIČNO. PODJETNIKI KOT ALEKSANDER VRTAČ ŠE NAPREJ PODPIRAJO POČETJE, KI JE MOGOČE V KLUBU, V PODJETJE IPD. PA BI ŽE PRIŠLI TUDI INŠPEKTORJI IPD.

Sram me je bilo včeraj na skupčini. Ker takega ponižanja kot navijač kluba še nisem doživel. Nekdo se je pred mano sprenevedal, lagal in potvarjal dejstva. Drugi so mu kimali.

Miran Šubic, navijač NK Triglav