Luči v Športnem centru - sanje generacij športnikov. Nova šola pri Prešernovem gaju - prizadevanja nekaj županov. "Rešena" nekdanja poštna stavba - v mesto je treba vlagati in zanj skrbeti!

Če bo res kmalu gotov prostorski del za obrtno cono Hrastje, če bodo zabrneli gradbeni stroji v Bitnju in na Planini (vrtec, telovadnica), če bo res postavljen temelj za dom starejših, če bo...

Potem smo na dobri poti. Vsi. Ne župan in njegovi pristaši ampak Kranjčanke in Kranjčani, ki čakamo (prej ali slej) na urejen kanjon Kokre, tržnico ipd. = dolgoletne želje, obljube ipd. še niso postale dejstva.

Ta mestna oblast (kljub vsem tistim, ki risalne žebljičke postavljajo pod gume) je naredil toliko kot se prej ni zgodilo štiri leta - v dveh letih. Ne z besedami, z dejanji in vsem na vpogled. Pa smo še kaj izpustili. Kajti ta oblast je preprečila katastrofalen načrt prejšnje glede telovadnice pri šoli na Planini. Pa še kaj bi se našlo kar so popravljali in popravljajo za tistim, ki je Kranju štiri leta ponujal vizije in projekte in ideje in - narcisoidnost.

Ne dajemo roke v ogenj za nobenega politika, posebej v Kranju ne. In če bi nizali kritike in pomanjkljivosti, bi imeli precej dela. A ljudje najbolj cenimo narejeno. Zato se ta oblast, ta mestni svet, ta mestna uprava, ta župan lahko po dveh letih zadovoljno ozrejo nazaj.

Volitve pa so že čez dve leti.