Se spomnite vehemence mestnega svetnika, ki je februarja smešil nevarnost okužbe z virusom in se izprsil, da se bo šel sam okužit v tujino, da dokaže, da to ni nič ipd. Ni edini tak, posnemovalcev je malo morje in zdaj je (vsaj javno) malo manj izzivaški, a osnovno sporočilo takih kot je on, je ostalo enako: večne teorije zarote, večni dvom v stroko, večno posmehovanje...

Vmes tudi Kranj postaja zelo ogroženo okolje. Na preizkušnji smo vsi, tudi tista oblast katere del je omenjeni svetnik iz Stražišča, ki še zdaj iz Francije sporoča, da je tam vse v najlepšem redu - ljudje se objemajo in lokali so polni.

Med tem je Trmi v letošnjem letu branost zrasal "do neba". Ne zaradi virusa, ob njem. Področja kjer delujemo so široka številna, udarna. Nepomembno: prva je skrb za zdravje. Zato vas prosimo, pozivamo, zahtevamo in poudarjamo:

POSKRBIMO ZASE IN ZA DRUGE, NE OKUŽIMO SEBE IN DRUGIH, DRŽIMO SE PRAVIL IN OHRANIMO ŽIVLJENJA SEBI IN DRUGIM! KOT BI SLUTILI, SMO NAŠO MEŠČANKO PERICO PREDSTAVILI IN ZDAJ SE TUDI ONA BORI Z OKUŽBO! TUDI NJEJ IN VSEM DRUGIM, KI SE Z VIRUSOM SPOPADAJO V ZDRAVSTVU IN DRUGOD: VSE DOBRO!

TRMA JE DOVZETNA ZA SLEHERNO INFORMACIJO, POBUDO, PODATEK, KI LAHKO PRISPEVA V BOJU PROTI COVID 19. TO JE NAŠ PRISPEVEK IN PA DEJSTVO, DA NAS DNEVNO BERE OKOLI 4000 LJUDI. REDNO.

BODIMO ZDRAVI!!! ZMAGALI BOMO!!!!

Miran Šubic, Kranjčan in ustanovitelj ter urednik Trme

trma.sem@trma.si