Bili smo prvi in edini, ki smo se javno vprašali o kranjski regijski bolnišnici, politika je sledila. Bili smo prvi in edini, ki smo izpostavili kranjsko podjetje in njegovo prodajo, ker slednje zadeva tisoče naših bralcev. Bili smo prvi in edini, ki smo leta 2016 opozorili na ugrabitev nogometnega kluba s strani skupine ljudi, ki so še danes v njem in ga skušajo še naprej prisvajati.

Zdaj smo prvi, ki javno in odprto in odločno nasprotujemo, da najvidnejši politik te države drugega državljana obtoži sodelovanja pri umoru. Gre za eno najhujših dejanj po kazenskem zakoniku pa čeprav nam je vsem jasno, da je ta obtožba samo del političnega boja ali obračuna. Toliko bolj žalostno, zavržno, gnusno in seveda nesprejemljivo za slehernega človeka.

Sposoben sem kadarkoli izjaviti, potrditi in argumentirati, da ima predsednik vlade marsikaj prav. Prav tako sem sposoben javno kritizirati njegovo početje. Sem javna osebnost in zato si upam javno zapisati, da sem edini član gibanja, ki ima zelo preprosto ime, vsebino in še kaj.

Nikdar več Janez Janša kot voditelj, nikdar več z njim naša Slovenija = moje sporočilo. S pripisom, da bom /upam/ dočakal pravnomočno obsodbo te obtožbe ali pa (pravna država pravi, da ni nihče kriv dokler mu krivda ni dokazana) ali pa pravnomočno obsodbo za tistega, ki je pomagal pri umoru. Do takrat velja kar zagovarjam.

Politika in politike vseh vrst nam ugrabljajo državo. Tukaj, v Kranju, ugrabljajo samo en fuzbalski klub. Sem proti takim početjem. In se podpišem.

Miran Šubic