Približno vemo, kakšne stiske so bile v svetniških skupinah potem, ko je prejšnjič Lea Bidovec predlagala prekinitev seje (in odločitve) o igralnici. Rezultat pa je tak kot smo ga slutili v našem komentarju - a načina seveda nismo uganili!

In so bili res na istem bregu vsi politiki in vse stranke in skupine in...! Igralnica ni imela javne, politične podpore. Zdaj bi lahko zapisal odo o enotnosti, ki ima seveda ozadja v tem, kakšni so interesi ravno tam - v političnem ozadju! Lahko bi hvalil župana, da je dosegel "poenotenje" - proti sebi, ker je sam igralnico podprl, a ne za vsako ceno in ne sam proti vsem. Pameten človek spozna kdaj nima podpore in išče podporo za to, da nima podpore...

Kranj je redkokdaj enoten. Tokrat lahko politiki čestitamo: za odločitev so izbrali korist, ki ni merjena v evrih in se enotno odločili proti načinu življenja, ki bi ga sicer potihoma vsi mi radi kdaj pa kdaj imeli: nič delati, denar pa kar teče..(iz avtomata).

Kranj igralnice ne potrebuje, igralničarji Kranj potrebujejo. Čestitka mestnemu svetu za to, da so udejanili voljo ljudi. Večinsko, ni dvoma. TRMA JE TO ZAGOVARJALA OD ZAČETKA.