KO JE PREDSEDNIK VLADE OSRAMOTIL SEBE IN SLOVENIJO, JE BIL ŽE DECEMBER. ČESTITAL JE PORAŽENCU ZA ZMAGO IN SE POTEM POTUHNIL S TEM ZDRSOM SVOJE POLITIČNE KARIERE. PA KAJ: TO JE BIL SAMO EDEN OD KORAKOV ZA URESNIČITEV NAPOVEDI KRANJSKEGA SPLETNIKA TRMA DNE 17.11.2020!

MI NISMO ČESTITALI PORAŽENCU IN SMO NAPOVEDALI DO ZDAJ 100% TOČNO: DA BO KAREL ERJAVEC OSVOJIL STRANKO, JO UMAKNIL IZ KOALICIJE. ZA VSE OSTALO JE ŠE ČAS - A PRAV MOGOČE JE, DA BO POSTAL PREMIER, ALENKA BRATUŠEK MINISTRICA IPD. ITD.

PRIZNAMO: NI MANJKALO SARKAZMA V NAŠI NAPOVEDI. AMPAK: SLOVENIJA JE DEŽELA SARKAZMOV KJER PREDSEDNIK VLADE PROGLASI ZMAGOVALCA VOLITEV V ZDA IN KJER SE PORAŽENCI VRAČAJO KOT ZMAGOVALCI IN OBRATNO.

NAŠ TEKST GRE NESPORNO V ZGODOVINO. TUDI ZARADI TEGA, KER MU MORDA ŠE SAMI NISMO VERJELI. KER SE NAM NI ZDELO RAVNO GOTOVO, DA SO TAKI PREOBRATI MOGOČI. ZDAJ SE LAHKO URESNIČI 100% DO KONCA.

VERJEMITE MI, DA NAS TO NESKONČNO ZABAVA. MALO MANJ PA NAM JE ZABAVNO VSE, KAR SE OKOLI NAS DOGAJA. ŽAL. KER BI SI ŽELELI KREDIBILNO VLADO IN NJENE ČLANE IN PREDSEDNIKA IN KER SE NE BI ŠLI VEČ PARTIZANE IN BELOGARDISTE. KER BI SEBI IN NAŠIM ZANAMCEM PRIVOŠČILI VEČ IN BOLJE.

Miran Šubic, univ. dipl. novinar - nezaposlen, a ne brezposeln.....