Igor Velov je tisti, ki ga skrbi. Boštjan Trilar ne more spati od skrbi. Zoran Stevanović še na kavo v bife ne gre, tako ga skrbi. In skrbi so rodile predlog za sejo mestnega sveta, ker je pač nekdo sklenil, da se v bifejih odstavlja direktorja največjega javnega podjetja na Gorenjskem!? Skrb nima podlage v evrih, a jo lahko dobi, če bi npr. tako "odstavljeni" direktor Komunali jutri zaračunal take nebuloze v evrih!? Bi jih plačala kot kavico v bifeju omenjena zaprošena druščina s "kranjskim Zokijem" na čelu?

Trma skrbi razume. Kot smo jih razumeli lani, ko je npr. Več za Kranj skrbelo 20 jurjev za plačilo storitev "predragega" sodelavca občine! In zato predlagamo, da Igor&Boštjan&Zoran - spijo mirno. To bodo dosegli, če bodo za začetek poskrbeli, da bodo Kranjčanke in Kranjčani odložili skrbi v zvezi z zelenicami, ki jih letno plačajo 300 jurjev več...ker je tako hotel Boštjan. Te skrbi nas lahko stanejo 1 (en) vrtec v BItnjah. Nov, jasno. In zato je rešitev na dlani: razširitev seje zaskrbljenih predlagateljv s skrbjo za - zelenice, ki so preplačane po zaslugi politikov, ki so vodili Kranj 2014-2018. In potem bomo mi prepričani, da so skrbi še kako na mestu!

"Mi trije smo najboljši par" oziroma trije kralji (ne prihajajo z Jutrovega ampak izpod Šmarjetne gore) bi radi s "svojimi sejami" reševali probleme, ki se njim zdijo tehtni. Stvar presoje: 1 500 000 preplačanih evrov za urejanje zelenic jih skrbi toliko kot lanski+letošnji sneg skupaj? Ne vemo, ampak do zdaj je bilo temu tako...

Policija se za seje mestnega sveta ne zmeni veliko, zato pa preiskuje okoliščine, kako je nek župan pred odhodom, medd vrati, na hitro zapravil vsem bam poldrugi milijon evrov več kot bi bilo morda potrebno!?Torej policijo skrbi kar ne skrbi omenjeni trojec "svetih kraljev izpod Šmarjetne"?

Za konec: koalicije pozicije in opozicije so stvar politike in politikov. Evri so pa naši. Mi jih plačamo v proračun, da ne bi bili zeleni od jeze. Ali pa morda od zavisti, če si je kdo z zelenicami kupil kaj drugega?