Danes objavljamo zgodbo, ki je ne bi smelo biti. Ker ima dolgoletni uvod in aktualna poglavja z novo vsebino. Bivši župan Boštjan Trilar je - verjeli ali ne - z našim denarjem kupil igračo=drona=brezpoilotno letalo za potrebe dela z volivci. Norost? Ne, tako je upravičil porabo okoli 500 evrov našega denarja. Poglejte v zrak, morda leti nad vami (pa ne Boštjan, čprav je visoko letal, a....)

Zoran Stevanović predlaga gospo Jernejo Logar v svet neke kranjske osnovne šole! Bravo - glede na strankarski ključ kadrovanja ima vso pravico za to. Predlaga pa gospo, ki ji je plačal iz naših žepov 300 evrov javnega denarja na njeno podjetje, ki se je sicer ukvarjalo z zaključnimi deli v gradbeništvu. Karikirano: med polaganjem ploščic ali beljenjem ali ...so še pisali intelektualne tekste za Zorana Stevanovića oziroma svetniško listo. Pa smo to razkrili in mestni politik odgovorov o tem ni dal. Jerneja Logar pa je zdaj "nagrajena".

To sta dve "cvetki" o tem, kako si mestni svetniki kupujejo telefone, računalnike, organizirajo zakuske ipd. Vse po pravilniku, da bo jasno. In kadrovska mizerija tega Kranja je, da je lahko gospa, ki po prejetem nakazilu hitro zapre podjetje, danes v svetu šole in odloča o javnem denarju ipd. Mizerija pa ni kaka oznaka za Stevanovićevo politično zgodbo - je kar splošna oznaka za početje tistih, ki si ob svetniškem nadomestilu omislijo "boniteto" oziroma pač del denarja porabijo zase kot mislijo, da je prav.

Da niso velike številke? Da to vsi delao? Da so drugi problemi hujši? Da namenoma napadamo opozicijske svetnike? Da ...Če ste tako prebrali zapisano, potem dajete zeleno luč za večje svinjarije in zlorabe, za nebrzdano početje političnih veljakov, za krajo javnega denarja iz vašega žepa. In še dolgo nas bodo politični mojstri skaze tipa Jerneja in Zoran "peljali v šolo"!