Ko smo pred meseci odkrili in objavljali, kako mestni svetnik Stevanovićeve liste vara svoje volilce, se nam je na telefon mestnega svetnika oglasil kar njegov šef Zoran Stevanović in potem za Trmo umolknil. Robert Kranjec pa je odstopil, ker je premogel (kljub svetovalcu...) na koncu dovolj odgovornosti, da je priznal z odstopom dejstvo, ki ga je odkrila Trma: živi v Naklem, kot svetnik pa bi nam v Kranju urejal življenje...

Zoran Stevanović je rad poudaril in še poudarja, da župan živi (stanuje) v Ljubljani - zdaj pa sprašuje upravo po pravilnosti njegove gradnje v - Kranju. Prepuščamo bralcem presojo te "načelnosti" in seveda dodajamo: nobenega dvoma ni, da je bil naš župan razpet med Ljubljano in Kranjem zaradi specifike družinskega življenja - a to je vedel, ko je kandidiral. Bil pa je in je prijavljen stalno v Kranju, celo še eno stanovanje je najel. Zdaj mu tega ni več treba, ker je za vso svojo družino postavil hišo kar dokazuje vsaj eno: Rakovec misli resno z županovanjem, Kranjčan je bil in je....(uradno in sicer).

Na napačnem naslovu je bil nekoč svetnik Beno Fekonja, ki je v svoji aroganci kar sam priznal lažno prijavo bivališča. Potem se je lažno prijavil selo na istem naslovu in v istem stanovanju kjer je živela članica občinske volile komisije...Mohor Bogataj pa je kot župan s pomočjo občinskega "aligatorja" lepo krožil med Kranjem in Žirovnico kjer je dejansko živel....To sta samo dva najbolj očitna primera zlorabe.

Zdaj to očitamo Kosovcem in drugim priseljencem, a je to v Kranju že zdavnaj pogruntal politični vrh!? Če jim je bilo do funkcij, so (tudi) goljufali. Pomislite zanimivost: Trma je (edina) to razkrinkala in Trma je (prva) opozorila na kranjsko invazijo tujcev. To ni zapisano v hvalo ampak zaradi higiene: mi smo o možnih prevarah spraševali in pisali prej in zdaj.

Toliko o načelnosti.