Ko je kranjski mestni svetnik plačal intelektualne storitve svoji politični privrženki in državni uradnici preko podjetja za zaključna dela v gradbeništvu, so se mnogi hahljali: pa saj to vsi delajo!

Ko je kranjski mestni svetnik "pomotoma" doma namesto v prostorih svoje politične skupine hranil iz proračuna plačano omaro in je to ugotovila občinska inventura, so se mnogi nasmehnili: saj je vseeno...!

Ko je sklical skupščino javnega podjetja in tam "razrešil" direktorja, so se mnogi muzali: dobro je.. mestno oblast!

Ko je čveknil tisto o virusu, ki se ga bo šel nalest v tujino od kake punce, so se mnogi zabavali: ta pa se res ne boji niti virusa!

In tako so ga ustvarili kot iz plastelina. Zdaj se sprašujejo, čigav je. Danes smo se lahko zabavali ob njegovi izjavi o "svobodnjaštvu". Politično gledano so "svobodnjaki" praviloma - nazadnjaki. Bolj bo moral kaj povezanega in logičnega povedati, večkrat bodo letele take med nas, da se bomo samo gledali: ali je mogoče, da mu sploh kdo verjame?

TRMA NE VERJAME TAKIM, KI PREPROSTO SAMO NEKAJ ČVEKAJO. KI NAŠ DENAR PORABIJO ZASE. KI JIH BREMENI VSAJ SUM NASILNIŠTVA, ČE NE KAJ VEČ. TRMA NE VERJAME TAKIM, KI DEJANSKO NIČESAR NE PRISPEVAJO K REŠITVI PROBLEMA, AMPAK SAMO - OPROSTITE - "BLUZIJO V TRI DNI"!

Objavljamo zgodbo o tem, kako se da tudi "mitingarja" dobesedno "prijeti za jezik". Kako je kot fizični delavec sekal in žagal v tujini, kot podjetnik pa prejel deset jurjev pomoči našega denarja, naj raziskuje tista država, ki ga je ustvarila. Kot se spomnimo iz zgodovine, ustvarjajo krize "voditelje", ki potem ta svet razsujejo kot nas uči zgodovina o krvavem Dolfetu iz Nemčije. Pa ne, da bi si drznili primerjati "mitingarja" z kljub vsemu bolj pametnimi konkurenti....

Se spomnite, kako so tam doli na jugu bivše države kot gobe po dežju vznikali zelo podobni "mitingarji"! Kdo je že rekel - "ne čujem dobro" /ne slišim dobro/, ko je razjarjena množica hotela orožje? Kdo je že rekel "niko ne smije, da vas bije" /nihče vas ne sme pretepati/ in je bilo potem krvavo v tem koncu sveta kot redkokje?

Nekje smo zatajili, da so nastali taki zastrupljevalci ljudskih (nes)pameti. Kajti država te vlade se proti neumnosti "mitingarja" bori s "pendrekom", ne s pametjo in argumenti.....V tem je srž vsega.