Trapasto je napisati, da je gradnja telovadnice (bila) traparija. Še bolj trapasto je med in pred gradnjo pristati na trapaste rešitve. Najbolj trapasto pa je, potem klicati na pomoč. Ker rešilec do telovadnice ne more, tudi pomoč ni tako preprosta.

Ljudje, ki so prešerno trošili naš denar so imeli v rokah žig. Z njim so potrdili pogodbe kot je tudi ta, da do telovadnice zdaj ne more reševalno vozilo in se v Stražišču ravnatelj šole tepe po glavi. Prej so ga roke bolele od trepljanja župana, ki je zgradil traparijo. No, ja telovadnico. Nikakor pa ne dvorane.

To je Kranj. Plačujemo vzdrževanje zelenic (Trilar), plačujemo predrgago telovadnico (Trilar), plačujemo zelooo drago kulturo (Trilar) in plačevali smo dobesedno škandalozne poravnave (Bogataj) in dimnikarske milijonske škode za naše žepe (Bogataj),.

Ja hudiča, zakaj pa od župana plačani novinar ne piše o Rakovčevih "sivih lisah"!? Ne upa? Ali pa je preprosto predobro plačan (beri: podkupljen)? Trapasto bi bilo zapisati: ni res. Pametno pa: vsak naj si misli kar hoče in zmore.

TRMA SVEČANO IN JAVNO IZJAVLJA, DA BO PISALA O SLEHERNEM "PODVIGU" AKTUALNEGA ŽUPANA IN NJEGOVE OBLASTI, KI BO PODOBEN ZGORAJ NAPISANIM ZAPUŠČINAM PREJŠNJIH ŽUPANOV. VSOTA ZA TAKO POČETJE CELO NE BO PRIMARNA ALI POGLAVITNA - POTREBUJEMO SAMO VERODOSTOJNE PODATKE. KI SO NAM JIH PREJ DOBESEDNO PONUJALI MNOGI, KI SO ŠE NA SLOVENSKEM TRGU 1 V RAZLIČNIH VLOGAH, ALI PA KROŽIJO TAM OKOLI. KAJ ČAKATE?

Zakaj je to treba poudarjati, ko pa je to logično in samo po sebi umevno za portal, ki je sam svoj, samosvoj in samo svoj? Zato, da nam ne bo treba spet ugotavljati kam rešilec ne more....