Ko je Boštjan Trilar želel biti župan, je najbolj ogorčeno napadal v kampanji svojega predhodnika zaradi načrtovane avtobusne postaje na Zlatem polju. KO JE POSTAL ŽUPAN, JE BIL TO KRONSKI PROJEKT NJEGOVE (ZA KRANJ) NESREČNE VLADAVINE.

Ko je Matjaž Rakovec želel biti župan, je obljubil avtobusno postajo tam kamor sodi: ob železniški postaji. Potem je začel iskati vlagatelje za Zlato polje oziroma gradnjo. JAVNOSTI (TOREJ KRANJČANK IN KRANJČANOV) SE MU NI ZDELO VREDNO OBVESTITI O STALIŠČU DO POMEMBNEGA DELA PROJEKTA, KI JE ŠE VEDNO TAK KOT ZA ČASA BOŠTJANA TRILARJA.

Ima MO Kranj kogarkoli, ki je dosegljiv - kadarkoli? Seveda od tistih, ki naj bi tečnim novinarjem odgovarjali. Ne le pisali PR sporočila ampak odgovarjali TAKOJ IN ZDAJ IN O VSEM, ker je to v javnem interesu in so za to plačani? Pa so bolj nujne zadeve od iskanja vlagateljev, ki je še v povojih! Novinarji smo tečna bitja, ki smo vedno v naglici. Uradniki, ki naj bi delali z nami, bi to morali razumeti in sprejeti in reagirati. Tako pa 24 ur niti čivknejo ne.

Spodaj podpisani pri temle pisanju ni objektiven. Ker je bil nekoč plačan za to, da bi Kranj na tem področju deloval bolje. In ker si krajani Zlatega polja zaslužijo jasen odgovor - pa tečni novinarji gor ali pa dol!

Ko so ljudje vrgli lističe na volitvah, so imeli pred očmi tudi to, da bodo o načrtih svoje občine, svojega župana zvedeli več vsaj takrat, ko gre za njihovo okolje. In uradniki brez spletnih naslovov in kontaktnih številk jih nič ne brigajo...