Beno Fekonja kot poslovni direktor lepo prejema plačo od NK Triglav in Siniša Brkić kot športni direktor tudi. Glavna igralca zloma Triglava sta lahko "vesela": posledično je padel novi predsednik, poslovnež Jure Gortnar. O vzrokih za odstop ga bomo povprašali, a to je zdaj dejstvo, ki samo daje slutnjo, kam je omenjeni dvojec pripeljal klub.

Zlom je namreč popoln: športna in poslovna usoda Triglava lahko vodi v bankrot. Razen, če ne bo nastopil Marjan Tkalec in predlagal, da tožijo, onemogočijo EDINEGA, KI JE TO SLUTIL, NAPOVEDAL, SKUŠAL PREPREČITI Z NAVIDEZNO KANDIDATURO, DA BI JAVNOST DOBILA PODATKE O POČETJU PREDSEDNIKA FEKONJE IN ŠPORTNEGA DIREKTORJA BRKIĆA. RES JE, DA JE ODGOVOREN TUDI UO KLUBA, A ONADVA STA GLAVNA IGRALCA, STA TORPEDI, KI STA POTOPILI TRIGLAV.

Spodaj podpisani sem v nogometu delal 30 let in več. Bil sem soočen z na moč podobnimi problemi kot danes grozijo klubu. Reševal sem jih kot sem vedel in znal, a klub je na koncu leta 2010 postal prvoligaš z večinoma lastnimi trenerji, igralci, z eno najboljših nogometnih šol, bil je brez dolgov in z nekaj sponzorji, ki so jamčili preživetje. Danes imamo vip tribuno, vip šotor in - predsednika, ki je odšel po slabem mesecu dni!? Danes Triglav skorajda nima več mladih reprezentantov, nima več navijačev, luknja z dolgovi pa bremeni Fekonjo kot kreatorja bilance, ki je grozljiva.

Ne bom več pisal, da Triglav lahko rešimo le Triglavani. Nima smisla: Triglav visi na nitki in naslednji korak v nogometno brezno pomeni 5. ligo članov in vseh mladih selekcij. NI MI V ZADOVOLJSTVO, DA SEM TO NAPOVEDAL. NISEM PONOSEN, DA SEM TO SLUTIL. SEM SAMO ŽALOSTEN, DA JE NEKA KLIKA KORITARJEV TRIGLAV OB 100 LETNICI PRIPELJALA NA ROB OBSTOJA.

Sram naj vas bo.

Miran Šubic, nekdanji predsednik, direktor in zdaj navijač kluba