Spoštovani (pa ne vsi)!

Triglav je danes edini klub v Evropi in širše, ki nima za drese svojih dečkov, kadetov, mladincev. Če bi sledili logiki, so tega krivi sponzorji, ki jih je premalo. Ali pa je preveč takih kot je bivši predsednik in član UO danes Beno Fekonja, ki je vsak mesec nesel domov plačo, vredno 100 tekmovalnih dresov, hlačk in nogavic!?

Vse to je gledal in gleda in zagovarja Miroslav Matijaševič, ki skupaj s Fekonjo sedi na - častni tribuni kluba in je sposoben tako nečastnega dejanja kot je nalaganje bremena staršem, ki naj bi jutri morda plačali še žoge!

V upravnem odboru ste ugledni poslovneži in ljudje, ki morate prevzeti odgovornost za tako ravnanje z otroki, starši, klubom. To je dno dna oziroma nekaj, česar ne pomnijo nikjer. Če niste sposobni zagotoviti športne opreme za tekma (za treninge jo od nekdaj plačujejo starši...), kam vse to vodi? Kaj je danes NK Triglav? Kdo je zapravil ugled in denar?

Jeza ljudi, ki samo gledajo, kako ozka skupina deluje v Triglavu, je vse večja. Zganili so se bivši nogometaši, ki sicer nastopajo daleč iz Kranja, a želijo Triglavu pomagati. Prosim in pozivam in zahtevam kot podporni član kluba, da prenehate sramotiti klub in nogomet in mesto in svoje mlade tekmovalce, nogometaše.

Spoštujem vaše vložke in prispevke do zdaj, ampak - zdaj je pa dovolj uničevanja vsega kar Triglav kot klub pomeni!

Miran Šubic, Triglavan