Nesojena županja nove občine Barbara Gunčar po krajevnih skupnostih vodi kampanjo za dopolnila proračuna stranke Več za Kranj, da bi pridobila čim več denarja za "svoje KS", ki jih vidi v "svoji občini". Se je že oglasil bivši župan Boštjan Trilar, zdaj svetnik Več za Kranj? Je že poudaril, da ime njihove stranke ni izmišljeno in so del občine kjer je bil župan? Ali pa bo jutri s "trojico iz Stražišča" (svetnik Stevanović oziroma Zoran za Kranj, Igor Velov oziroma Lista za razvoj Kranja) začel projekt občine Stražišče!? Ne vemo, ker so "veliki Kranjčani" politično tiho. Ker si ne upajo niti odgovoriti na novinarsko vprašanje. In tudi največja stranka SDS je tiho, na volitvah pa so zapisali - "naš Kranj"!? Morda zato, ker je poslanec in šef Branko Grims zdavnaj ugotovil, da ima volilno bazo na podeželju....?!

Kranj je za projekt "boljše življenje občanov na Kokrici, Mlaki, v Tenetišah itd." dal milijone. Prav je tako: ljudje si zaslužijo lepo okolje. Pustimo ob strani politično zapiranje smetišča, ki je bilo sicer po mnogočem izredno primerno po lokaciji ipd., a to lahko zapišem sam, ki ne živim tam. Toda: vse to smo plačali in plačujemo občani Kranja, ki zdaj poslušamo mestno svetnico Barbaro Gunčar o tem, da Kranj nič denarja ne nameni tja kamor so šli milijoni davkoplačevalskega denarja!? Smešen poskus političarke kratkega spomina, ki je še večraj želela biti županja prav tega Kranja, ki danes ni vreden - nič!?

Ni problem molk gospodov, ki smo jih izvolili, da bi bil Kranj boljši. Problem je pomen tega molka. O lastni občini, lastnih ljudeh in lastnih volilcih so tiho, ko nekdo iz njihove politične jate (Velov+Trilar+Stevanović+Gunčar tvorijo del opozicije v mestnem svetu glede na glasovanja) ruši Kranj?! Ne, ni treba odgovoriti na novinarsko vprašanje Trme kot so to storili vodilni občine oziroma stranke SD, Levica, LMŠ. Verjamemo, da smo za mnoge nadležni.

ODGOVORITE KRANJČANKAM, KRANJČANOM, ČE UPATE!