Trma za slovo od politikov mestnega sveta /33 članov, članic/ objavlja zgodbo o tem, kako si "služabniki kranjskega ljudstva" za naš denar pridobijo želene tehnične pripomočke, ki so jih do zdaj (bolj kot ne skrito pred javnostjo) potem kupovali za drobiž, ko je bilo mandata konec...

Najprej: zanesljivo bodo vse opravičili z odloki, pravilniki. Ne zmorejo pa zagotovo ene primerjave: revni otroci nimajo računalnikov, poslanec SDS si kupi drago napravo+drag telefon za naš denar in obenem dnevno opozarja, da "za otroke gre"....!? Ni edini: kar Brankorleone zna, se rugi hitro naučijo in sledijo.

Ne oporekamo temu, da si izvoljenci za naš način privoščijo - to jim omogoča odlok ipd. Se še spomnite, da so si njega dni kupili samo štirje svetniki 200 kil mesnin (isti naslov: iz denarja za delo svetniških skupin) in je bila zgodba ena večjih sramot kranjske politike od osamosvojitve?!

Posebnost tega pa je, da bodo očitno na enak način mašine v njihovi uporabi postale osebna last. Prav nič jih ni sram teh početij, ko vsak dan do volitev tulijo "naš Kranj", "naše Kranjčanke, Kranjčani". Najbolj bogat poslanec=svetnik si vzame največ, to je logika SDS v Kranju.

Vsi podatki, ki smo jih in jih bomo objavili so pridobljeni uradno, od MO Kranj. Zaradi takih početij, zaradi takih razumevanj vloge lokalne politike, spodaj podpisani NE BOM VOLIL NIKOGAR OD TISTIH, KI SO ZA TEM POČETJEM SKRITI. RAVNO NASPROTNO: OBJAVILI BOMO VSE TELEFONE IN DRONE IN OMARE IN ŠE KAJ, KAR SO SI "NAKUPILI" OZIROMA SI ŠE BODO!

Če k temu dodajamo še naročilnice za gostinske usluge in veseljačenje (KPK je to odkrila pri Igorju Velovu/Listi za razvoj Kranja/...), je krog sklenjen. VSA ČAST IN POHVALA, KI SO NA TEM PODROČJU RAZUMNI, KI SVETNIŠKE VLOGE NE RAZUMEJO KOT OPREMLJANJA DRUŽINE S TELEFONI IPD. !

Miran Šubic, Kranjčan