Janez Černe se je objel z Boštjanom Trilarjem in oba z Brankom Grimsem! To je trojec, ki je našim otrokom omogočil igralnico v lasti tujcev. Zakaj otrokom? Zato, ker je plod te politične igre nekaj kar bodo s svojimi evri podpirali mladi Kranja. Namesto, da bi brcali žogo, šli v gledališče ali v cerkev, če hočete. Vloga župana Matjaža Rakovca je pri tem jasna in odločilna: kuhinja z igralnico je lani kuhala neuspešno, letos pa so se našli tisti, ki od tega kaj imajo...Samo naivni verjamejo v načelne odločitve, ostali v žetone. Kdo je kaj zabarantal za igralnico niti ni pomembno.

Albin Traven /NSi/ ni upal biti za. Pa je v bistvu bil. Če bi bil proti, igralnice ne bi bilo. O morali Bojana Homana in požeruštvu materialne plati politike tokrat nič, je vse znano. Vsem se smeje v brk Boštjan Trilar: zopet plešejo kot on gode. In morda še namig o Milanu Glamočaninu, ki sodi k Igorju Velovu: je on še tam ali je morda že kje drugje (politično). Razlog je preprost in jasen: tudi Milan mora živeti....in delati....O Manji Zorko ni treba izgubljati besed - iz nasprotnice igralnice je zdaj postala tista, ki jo je omogočila. Rekreacija za njeno krajevno skupnost? Avtomat v igralnici!

Rdeči in črni /SD+SDS/ so omogočili igralnico, ki jo je hotel Boštjan Trilar, ki je nesporno klical in lobiral za igralnico. O tem nas obveščajo ljudje iz kranjske politike. Prav in legitimno, če ne bi skočil iz znane opozicijske skupine Rakovcu+Grimsu v objem...

Pomislite: lani pomladi so bili skoraj soglasno vsi proti, zdaj so igralnico izglasovali z 12:11 (tisti, ki niso glasovali ali so oddali neveljavne glasovnice, so igralnico prav tako omogočili). Kaj se je spremenilo? Nič.

Odločitev o igralnici je legalna in legitimna. A ima ozadja. In morda jih bomo nekoč pojasnili z evri, ki iz avtomatov letijo komu v žep. Za zdaj velja: TO JE NAJBOLJ SRAMOTNA ODLOČITEV RAKOVČEVE MESTNE OBLASTI !