Tanja Hrovat je pri županu Trilarju glasno in jasno zagovarjala projekte, ki so postali "okostnjaki iz omare". Jasno: ali to ali pa adijo služba uradnice. Pa je prišla nova oblast in jo za vse - nagradila (ni edina)! Postala je šefica za družbene dejavnosti kamor sodijo tudi kranjski vrtci....In je med najbolje plačanimi na mestni občini Kranj. "Biser" direktorja mestne uprave+podžupana+župana?

Gospa je samo ena od tistih, ki so vedrili in oblačili in to še počnejo. Se spomnite, da iz javnega zavoda za turizem in kulturo še ni odgovora o tem, kako izvaja direktor javno naročanje? Po štirih mesecih...Pa ga nadzoruje uradnik, ki se sonči v županovi senci in velja za nedotakljivega!

Naslov, ki smo si ga izmislili, sodi v vrtce. Kjer najbolj cenijo pridne otroke. In Tanja je taka. Je že preverila, kako je direktorica v organizirani akciji spodila hišnike, da bi zdaj izvajala že četrti razpis, ker se "ta pravi" ne uspejo zriniti do posla, ki ga vrtci zagotavljajo?

Za stotisoče evrov gre. In za ljudi, ki o tem odločajo. Mi pa vse to plačujemo. Tudi večno uradnico s super plačo, ki je nekoč trdila, da je telovadnica za 6 milijonov super odločitev župana. Pa se je zamenjal župan in zdaj telovadnica stane pol manj?! Take strokovnjake imamo.

Trma poziva vse, da vložijo kazenske ovadbe, če začutijo korupcijo, zlorabo pooblastil in druga kazniva dejanja. Tudi na občini.