Najbolj je zdaj lahko v zadregi Marjan Tkalec, ki ga skrbi pisanje, ki klub predstavlja "v takšni luči". Kajiti pod reflektorji je zdaj tista skupščina kjer se je podporni član izkazal s 100% sprejetim predlogom. Zanj je glasoval tudi poslovnež Sandi, ki pa ga v zapisniku - ni!? In vse naj bi spremljal nadzornik kluba, ki je doma ležel v bolniški postelji, po zapisniku sodeč pa je sedel nekje poleg Marjana na tribuni čeprav zapisnik piše, da smo sedeli v sejni sobi...

Vera Zevnik, Jure Gortnar, Aleksander Vrtač (?) in Špendi Idrizi in Marjan Tkalec in Aleksandra Idrizi in Grega Stojanovič so dvigali kartončke, soglasno sprejemali sklepe na skupščini, ki je dejansko ogledalo avtorja (avtorjev...) Bena Fekonje, do takrat predsednika kluba, zdaj poslovnega direktorja. Tako kot je njegovo ogledalo 600 jurjev dolgov in 9. mesto (držimo pesti, da tako ostane) v prvi ligi. Izkazalo se je, da je nekdo na Upravno enoto Kranj poslal potvorjen zapisnik, ki potem skupščine vrže "v tako luč" (prosto po delegatu Marjanu), da jo bo bržkone treba ponoviti. Kajti razlogov za to je cela vrsta.

Meni so vsi opisani in prisotni izglasovali hude pogoje, če želim biti še član kluba. Ker me bodo sicer izključili. Ker pišem o tem, da je klub v dolgovih in ima izgubo. Ker pišem o tem, da je bil predsednik plačan iz klubskega denarja več kot pol leta. Ker opozarjam....niti ni pomembno. Ponavljam: moja kandidatura je bila poskus, da se o dogajanju v NK Triglav ljudje začnejo pogovarjati, da klub ni več stvar peščice ljudi, ki delajo kar hočejo: tudi potvorjeni zapisnik skupščine!

Za vsem tem je namreč temeljna resnica v (na primer) dejstvu, da v reprezentanci mladincev ni niti enega Triglavana. Da Trmi piše obupana mama mladega nogometaša in tako naprej....Jure Gortnar sploh še ni uradno predsednik kluba. Na skupščini je izjavil, da ne bo slamnati predsednik ali lutka v rokah drugih. Kaj nam kaže razplet skupščine?

ps

Trma kot vedno razpolaga z dokazi, fotografijami, sporočili. Kako priročno bi bilo, če bi nas utišali, kajne? Kajti podporni član Marjan je poskrbel za to, da je mogoče koga tudi izključiti. pa so potem s skupščine izključili gospoda Vrtača...smola pa taka!