Splet je kanalizacija in nič ne bom proti, če zraven prištejete naše trmarjenje. Ko pa človek prebere, kaj si domišlja, laže in objavlja političarka, ki jo sam plačujem za njeno "sejanje" v mestnem svetu, me ima, da bi - potegnil vodo!

Naivno in politično nezrelo je Andreja Kert, poslanka Svobode iz Kranja, prišla v družbo "odcepiteljev" poslušat (kot nam je sama povedala v malo povišanem tonu...), kaj mislijo ljudje. Ljudje? Bilo jih je manj kot deset...Ni prišla sama, prišla je v spremstvu tiste, ki je iz parlamenta posredno že izločila eno kranjsko poslanko - Matejo Udovč, ki že lepo sedi v neki pisarni na notranjem ministrstvu. Pa je imela tako dobre projekte, da je šla kandidirat tja nekam na Štajersko, v Kranju ni upala...

Sandra Gazinkovski in Andreja Kert sta poslanki iz Kranja in njuna stranka je jasno in točno odgovorila Trmi, da je proti razdelitvi Kranja. Ne za kranjske svetnico in "razbijalko" občine Kranj, ki je ta odgovor (morda) prebrala in seveda napisala na spletu "svojega". Norost projekta ni v njegovi vsebini - obrobne krajevne skupnosti so seveda mnogokrat manj na očeh kot mestne - ampak v tisti, ki si ga je zamislila. Ki je s svojim neznanjem, politično nezrelostjo in skrivanjem za pobudami ipd. dejansko pokopala novo občino. Spomnimo se tiste ozjave, da "novo občino podpira 1000 od 10 000 ljudi kar je 70 odstotkov"!?

Seveda pa tako potvarjanje ne škodi Trmi. Kje pa: lahko samo pišemo naprej o teh "cvetkah". Zanimivo pa je, da lokalna politična aktivistka v svoj objem zdaj sili vodilno stranko tako, da kar sama piše, kaj je Svoboda odgovorila Trmi čeprav smo objavili vse dobesedno ... To pa je seveda utež, ki gre okoli vratu novima poslankama in novi stranki v tem okolju. Morda bo jutri Gunčarjeva del Svobode? Morda bo poslanka Kertova še hodila "poslušat ljudi" v družbi svoje politične prijateljice z Mlake? Ne vemo in - roko na srce - nas niti ne zanima. KO PA SE JE TRMA POJAVILA V DOMU NA KOKRICI, JE BIL ŠOK NARAVNOST NEVERJETEN ZA PRISOTNE...IN BO ŠE KDAJ!

Povej mi, s kom se družiš in povem ti, kaj si: če sledimo Gunčarjevi, kranjski mestni svetnici, ima njen projekt razbijanja Kranja podporo Gibanja Svoboda, ki pa javno zapiše, da je za enoten Kranj...

Mlaka je kalna voda. A v njej najdeš tudi povsem jasno sliko politične bede. Žal.

Miran Šubic

, ki bo vedno in vsakič novinar tistega župana, ki bo proti razbijanju Kranja. Ker je tako početje demokratično, a neumno. In za napredek Kranja škodljivo. Laži o tem pa so problem tistih, ki jih širijo in, ki jih zadevajo. Nas ne. Mene ne.