Spoštovani navijači, podporni člani, prijatelji športa in kluba!

Triglav je na respiratorju. Ob 100 letnici kluba so zasvetile luči nad osrednjim igriščem, ne pa še v pisarne kjer kraljujejo še vedno tisti, ki so Triglav pripeljali na rob bankrota. Če se ne bomo zganili, bo to pogreb nogometa. Ne samo rezultatski, tudi poslovni, športni, človeški zlom kluba nas čaka.

Najprej naj koritarji izginejo iz kluba. Preprosto: tisti, ki so do tega pripeljali, naj odidejo. Ker bo v nasprotnem čas za druge ustanove te države. Kajti klub je ukraden. Kdo je Sandi Dornik, ki ga je Beno Fekonja s pogodbo spremenil v "lastnika" kluba? Kako so romali evri v Republiko Srpsko, da si športni direktor Siniša Brkić in poslovnež iz Banja Luke (prej obsojen za tihotapljenje mamil) izmenjujeta komplimente na družbenem omrežju? Je to Triglav, za katerega navija podžupan Kranja Janez Černe, je to Triglav poslovnežev oziroma uglednih podjetnikov, članov uprave?

Samo v Kranju lahko Kranjčani rešimo klub. Pozabimo na zamere, pozabimo na stare odnose in pozabimo na posamične koristi: za Triglav gre! Če boste na spletu dali podporo Trmi, bomo pripravili srečanje vseh, ki bi Triglavu radi pomagali. Tistih, ki plačamo vstopnice in se veselimo zmag in trpimo ob porazih.

Triglavu vzporedno s tem streže po življenju konkurenca, nagovarja mlade fante k odhodom. To moramo ustaviti, a tega ne bodo ustavili niti ustavljali tisti, ki so to povzročili. Kdor to misli, škod klubu do konca.

Ste za to, da začnemo reševati klub?

Oglasite se nam na spletni naslov trma.sem@trma.si ali na fb strani Trme. Potem bomo videli, če delimo dobre namene s - Triglavani!

Miran Šubic, navijač